Archív



S Laurou na korčuliach

S Laurou na korčuliach

Humenné |

Nedeľné poobedie 22.1. 2017 strávila humenská saleziánska rodina netradične na korčuliach. Konal sa totiž Karneval na ľade. Bol však niečím špeciálny. Tou zvláštnosťou bola oslava sviatku bl. Laury. Deti vzali svoje korčule, masky a rodičov a prišli na saleziánske ihrisko, ktoré sa počas studených dní zmenilo na ľadovú plochu. Čítať ďalej »




VIDES – Silvester

VIDES – Silvester

Vides |

Píše sa 31.12. 2016, z kalendára na stole ti máva posledný list. Ty sedíš v kresle, popíjaš kávu a robíš štatistiku toho, čo bolo, píšeš predsavzatia a rozmýšľaš nad tým, čo príde, až sa ti z hlavy parí. Áno, aj takto by mohol vyzerať posledný deň roka... Ale nie pre tých, ktorým v žilách koluje krv s krvnou skupinou VIDES. Čítať ďalej »


Stali sa víťazmi Humenčania?

Stali sa víťazmi Humenčania?

Humenné |

V posledný decembrový týždeň sa uskutočnil na GAGLS v Humennom v poradí už 7. ročník volejbalového turnaja eMeM cup. Zúčastnili sa ho tímy z Humenného, ale aj Sniny či Michaloviec, ktoré medzi sebou bojovali o víťazstvo na tomto turnaji. Čítať ďalej »


Ak je Boh s nami, kto sa nám postaví?

Ak je Boh s nami, kto sa nám postaví?

Projekt:Vianoce! |

V každom z nás sa v tomto čase narodil Kristus. Prišiel k nám, aby bol s nami v každodenných starostiach aj radostiach. A dnes k nám hovorí, aké je to všetko úžasné a ubezpečuje nás, že ak je s nami ON, nikto nám nemôže ublížiť a nič z tohto sveta nás nedokáže zraziť k zemi. Čítať ďalej »


Sme členmi nebeskej rodiny

Sme členmi nebeskej rodiny

Projekt:Vianoce! |

Dnes je výnimočný deň, to asi všetci vieme. Sám Boh prišiel na zem, dať nám samého seba. A ak prijmeme tento dar, staneme sa Ježišovými bratmi. Staneme sa členmi nebeskej rodiny. Len si to predstavme... Čítať ďalej »