Správičky


10 tímov príde vybíjať

10 tímov príde vybíjať

Športový tím |

Šport na 3: VYBÍJANÁ! Že prečo? 3 sekundy, 3 dotyky, 3 kroky... A ešte tretí ročník! Trojka je teraz hlavným číslom turnaja. Už len pár dní a na Mamateyke sa odohrá 3. ročník turnaja vo vybíjanej pre ZŠ. Zahrať si príde 10 tímov zo západného Slovenska. Uvidíme, komu sa podarí obsadiť prvé tri miesta. Čítať ďalej »



Nie je dôležité vyhrať, ale zúčasniť sa

Nie je dôležité vyhrať, ale zúčasniť sa

Športový tím |

Ani tento krát sa nezabudlo na heslo: „každá lopta na ihrisku je hrateľná“ a tak vydali dievčatá zo seba maximum. Absolvovali sme 2 tréningové jednotky, na ktorých sme sa snažili zohrať, hoci sme sa poznali po mene len pár hodín. Po tvrdej práci, nasledovalo trochu oddychu a odreagovania v Aquaparku, ktoré každému veľmi dobre padlo. Toto sústredenie sme zvládli a tešíme sa na ďalšie v januári Čítať ďalej »


Sezónu odštartovali floorballom

Sezónu odštartovali floorballom

Športový tím |

5.10.2012, Banská Bystrica, 20:00 SELČ. Presne vtedy sa otvoril už 3. ročník Salesian Girls Floorball Championship zápasom Banská Bystrica vs. Mamateyka. Hojná účasť sa prejavila v 6 družstvách staršej skupiny a 2 družstvách mladšej skupiny. V piatok večer sme si mali možnosť pozrieť 2 úvodné zápasy, po ktorých nasledovala prezentácia jednotlivých stredísk a krátka modlitbička na dobrú noc. Čítať ďalej »


Streetball Trophy 2012

Streetball Trophy 2012

Športový tím |

V sobotu 2.6. sa na bratislavskej Mamateyke odohral nultý ročník Streetball Trophy, ktorý bol prvým turnajom v streetbale športového tímu. Navyše, hoci je väčšina turnajov športového tímu organizovaná pre mladšie dievčatá, tento bol výnimkou. Zúčastniť turnaja sa mohli chlapci i dievčatá nad 15 rokov. Túto šancu využili tímy z Bratislavy, Dubnice, Dolného Kubína, i samotný organizátori zo Čítať ďalej »





Poznáme finalistky z východu

Poznáme finalistky z východu

Športový tím |

24. marca 2012 sa v slnečnú sobotu konal dievčenský volejbalový turnaj, v ktorom si zmerali sily východoslovenské dievčatá zo saleziánskych stredísk. Dejiskom tohto turnaja, bolo podobne ako pred rokom saleziánske stredisko na Troch Hôrkach v Košiciach. Čítať ďalej »


V Bystrici sa trénovalo

V Bystrici sa trénovalo

Športový tím |

Hneď na úvod nového roka 2012 sa v dňoch 2. - 5. januára uskutočnilo v Banskej Bystrici prvé prípravné sústredenie volejbalistiek na tohtoročné PGS (Saleziánske športové hry), ktoré sa uskutočnia v poľskom Krakove. Čítať ďalej »