Správy


Škôlka u sestry Nany

Škôlka u sestry Nany

správa |

Ste doma s predškolákmi? Saleziánka Janka Obalová ponúka aktivity práve pre Vás. Vyštudovaná učiteľka predškolskej a elementárnej pedagogiky sestra Janka, pripravila aktivity, ktoré vychádzajú priamo z osnov materských škôl. Čítať ďalej »


Oratko on-line

Oratko on-line

správa |

Saleziánsky pastoračný tím (Saleziáni dona Bosca, Saleziánky, Domka – Združenie saleziánskej mládeže a Laura, združenie mladých) spolu s dobrovoľníkmi vytvorili oratko online. Čítať ďalej »



Nápad na stretko !

Nápad na stretko !

správa |

Dotýka sa nás. Chce nás tiež urobiť živými. To je posolstvo, ktoré nám Svätý Otec František pripomína v Christus Vivit, prvej posynodálnej exhortácií venovej špeciálne mladeži. Tento list píše vśetkým mladým kresťanom. Čítať ďalej »





Tancom k vášni

Tancom k vášni

správa |

Takmer 100 mladých z celého Slovenska, prišlo roztancovať tretí októbrový víkend v Bratislave. 9. ročník celoslovenskej tanečnej súťaže TeenDance, sa niesol v duchu profesionálneho tanca, skúseností a nových priateľstiev. Čítať ďalej »


TeenDance

TeenDance

správa |

TeenDance je celoslovenská saleziánska tanečná súťaž pre zmiešané tanečné tímy. Je určená pre dievčatá a chlapcov vo veku od 12 do 20 rokov. Brány tanečnej súťaže sa prvýkrát otvorili v roku 2010. Čítať ďalej »


Akcia animátor Banská Bystrica oživila Banskú Bystricu

Akcia animátor Banská Bystrica oživila Banskú Bystricu

správa |

Posledný septembrový týždeň zavítali do Banskej Bystrice stovky mladých, aby sa stretli na jedinečnom podujatí desaťročia. Akcia animátor Banská Bystrica (AABB) sa konala pre saleziánskych animátorov, ktorí pôsobia v strediskách po celom Slovensku a pracujú vo svojom voľnom čase ako dobrovoľníci. Čítať ďalej »