Nominuj UP_Animátorku a vyhraj!

Nominuj UP_Animátorku a vyhraj!

Nepochybujeme o tom, že v našich Lauráckych strediskách je plno perfektných a kvalitných animátoriek. Z príležitosti príprav na 20. výročie sme sa rozhodli oceniť tie najlepšie z najlepších – v súťaži UP_Animátor(ka)!

UP_Animátorka je animátorka, ktorá ma (niečo) navrch! Nie je to iba obyčajné dievča. Poznáš aj ty niekoho, kto má u vás v stredisku „navrch“? Prekonzultuj to spolu s  predsedníčkou a nominujte max. 5 animátoriek z vášho strediska, ktoré sú u vás tie NAJ a zaslúžia si tento rok vyhrať prvý ročník celoslovenskej súťaže UP_Animátor(ka)! 

Prečo nominovať?

  • poďakujete tak vašim animátorkám
  • ukážete kvality vášho strediska zosobnené v animátorke   
  • zviditeľníte vaše stredisko

K nominácii nezabudnite pripojiť fotku vašej nominantky + krátky popis, prečo si myslíte, že je NAJ. Keďže kategórie nie sú vopred stanovené, k nominácii pripíšte aj vlastnú kategóriu, v ktorej ju nominujete. Čím originálnejšiu kategóriu vymyslíte, tým je väčšia šanca, že nebude mať konkurenciu. Odporúčame preto vyvarovať sa kategóriám – najlepšia, najkrajšia, najoriginálnejšia... :)

Nezabudnite, že nominovaná animátorka (ako správna Laurácka animátorka) musí mať zaplatené členské na rok 2013 a musí mať od 16-30 rokov.

Svoje nominácie (max. 900 znakov) nám posielajte na laura.matelko@gmail.com najneskôr do konca marca. Ale: čím skôr nám pošleš foto, tým skôr bude na facebook/LauraMladez a tým dlhší čas budeš mať na získavanie lajkov! 

Víťazka, ktorú vyberie odborná porota z najoLAJKovanejších fotiek na Lauráckom facebooku, vyhrá víkendový pobyt pre dve osoby v zaujímavom podtatranskom prostredí + špeciálne poďakovanie pre stredisko, ktoré animátorku vychovalo :)

Plagát si môžeš stiahnuť TU!

 

Laura

14.03.2013 06:00