Písali sme Svätému Otcovi

Písali sme Svätému Otcovi

V utorok sme začali novénu k blahoslavenej Laure Vicuni, našej patrónke. A napísali sme sme o tom aj nášmu Svätému Otcovi. Aby na nás, mladých, myslel vo svojich modlitbách :)

List pre Svätého Otca:

Svätý Otec, akurát dnes sme v našom saleziánskom združení - Laura, združenie mladých- spustili deviatnik k našej patrónke blahoslavenej Laure Vicuni.
Svätý Otec, prosíme Ťa, mysli na nás mladých vo svojich modlitbách, aby sme vytrvalo dokázali čeliť všetkým ťažkostiam doby a boli živým evanjeliom pre ľudí, ktorých máme okolo seba. Aby sme nežili pasívne a konzumne, ale aby sme sa aktívne zapájali do služby druhým a žili radosť z evanjelia.

Anglická verzia:

13.1.2014 Bratislava (Slovakia)
Holy Father, today we´ve begun to pray a novena to our patron Blessed Laura Vicuña in our salesian youth association Laura. Holy Father, we ask you humbly to think of us in your prayers so that we would consistently be able to face the difficulties of our times and be the lively gospel for the people among us. We wish that we would actively join in the service for others and live the gospel of joy rather than living passively and consumely.

O tom, ako Betka Hrušovská doručila list Svätému Otcovi sa dočítate TU.

 

Laura

20.01.2015 14:34