Strediská


Správy zo všetkých stredísk:



Scvč Lauru poznajú v meste!

Scvč Lauru poznajú v meste!

Humenné |

Humenčania pri každodennej prechádzke námestím majú možnosť nazrieť do zákulisia Súkromného centra voľného času Laury. Od 1. 6. 2016 im skrášlia deň usmievavé dievčatá a lákavé ponuky pre nich alebo ich deti či vnúčatá. Samozrejme na Laurinom novom propagačnom banneri. Čítať ďalej »


Nové ihrisko pre naše stredisko

Nové ihrisko pre naše stredisko

Dolný Kubín |

V našom kubínskom mládežníckom stredisku už dlhšie s mladými snivame o rekonštrukcií štrkového "dolného" ihriska pri našom SCVČ Laura na Banisku. Na tomto ihrisku sa pred 13 rokmi zrodil napr. aj volejbalový turnaj KubCup :) Čítať ďalej »


Volejbal spojil Slovensko

Volejbal spojil Slovensko

Dolný Kubín |

Už po trinástykrát a stále s očakávaniami a nadšením ako pri prvom KubCup turnaji vôbec, sa v prvomájový víkend Dolný Kubín zaplnil volejbalistami. Od Michaloviec až po Bratislavu a od pätnásťročných až po vitálnych päťdesiatnikov sa v duchu fair-play hrali zápasy celý víkend. Šesť športových hál zaplnilo okolo 300 hráčov. Čítať ďalej »



Volley session v Dubnici nad Váhom

Volley session v Dubnici nad Váhom

Dubnica nad Váhom |

Na veľkonočný utorok povedali mladí svoje ÁNO volejbalu. Mládežnícka organizácia Laura, združenie mladých, zorganizovala v Dubnici nad Váhom tradičný volejbalový turnaj pod názvom Volley session. 6 tímov hralo v 2 skupinách. Okrem domácich mladých nechýbali ani tímy z Námestova a Nemšovej. Čítať ďalej »


Naše stretnutie s Don Boscom

Naše stretnutie s Don Boscom

Humenné |

Začiatkom marca mali budúce humenské animátorky pod vedením sestry Dagmary Čepelovej a animátorky Ivany Jakubovej svoju prvú nocovačku, na ktorej sa mohli priblížiť k Don Boscovi. Čítať ďalej »