Strediská


Správy zo všetkých stredísk:


V Humennom letia nocovačky

V Humennom letia nocovačky

Humenné |

Nocovačka. Najočakávanejšia udalosť roka pre každé stretko. Pre dievčatá je to výnimočná noc plná dobrodružstiev, aktivít, babských rečí .Rozhodne to nie je nudná noc, vtedy sa všetky spolu môžu stretnúť na viac ako pár hodín, ktoré strávia na stretku. Čítať ďalej »



Mária ako vzor nielen pre animátorky

Mária ako vzor nielen pre animátorky

Humenné |

Mesiac október je všeobecne venovaný úcte k starším a medzi veriacimi ešte špeciálne jednej konkrétnej osobe- Panne Márií. V čom môžeme napodobňovať Máriu? Je pre nás vzorom aj v úcte k starším? A čo ostatné aspekty jej života? Môže byť pre nás v dnešnej dobe príkladom správnej ženskosti? Animátorky zo Scvč a strediska Laura v Humennom reflektujú tieto a podobné otázky v aktuálnom mesiaci. Čítať ďalej »




Jeho život za ten tvoj...

Jeho život za ten tvoj...

Michalovce |

Chaos ako na vlakovej stanici v 40. rokoch, prechod do iného sveta – sveta Narnie – cez skriňu, výcvik armády Narnie i samotný boj so zlou kráľovnou, ktorá nakoniec zomrela. A niektorí si mysleli, že naozaj aj na našom tábore... Čítať ďalej »


Humenčanky opäť dvojbodkovali

Humenčanky opäť dvojbodkovali

Humenné |

Súkromné centrum voľného času a stredisko Laura po roku opäť pripravilo akciu s názvom Dvojbodka za prázdninami, kde sa mohli prihlásiť dievčatá od ukončeného piateho ročníka, aby spolu strávili posledné letné chvíle na lesnej chate v Jasenovciach. Akcia sa uskutočnila 27.-28. augusta. Čítať ďalej »



Panna Mária ako vzor ženy

Panna Mária ako vzor ženy

Michalovce |

Milostiplná, ženy služby, komunikácie, radosti, poslušná a verná... A o mnohých ďalších prívlastkoch našej Nebeskej Mamky mohli počuť dievčatá z Michaloviec na duchovných cvičeniach v Lesnom. Avšak, prihovárať sa k nej už začali aj tesne pred samotným začiatkom DC... Čítať ďalej »