Michalovce


FB fanpage


 

Anka,biela ruža

Anka,biela ruža

Michalovce |

Ruža je krásna tým, že je ružou. Má však aj krásu, ktorú nevidíme, iba cítime. Vôňa je súčasťou krásy ruže. Ak chceš objaviť celú jej krásu, podvedome si ju privoniaš. Aj človek má vôňu krásy. Je to vôňa čistého srdca, úprimnosti a dobroty. Vnútorná krása je základom harmónie človeka. Čítať ďalej »



Stále plávaj!

Stále plávaj!

Michalovce |

18. februára sa telocvičňa u saleziánov premenila na oceán plný morských živočíchov. Tri dni sme spolu s Marlinom a Dory prekonávali prekážky ukryté v ňom a hľadali Nema. Čítať ďalej »


Hľadá sa Nemo

Michalovce |

Prečo by sa mal určite zúčastniť Jarného prímesťáku 2019? Opýtali sme sa na to našich animátorov. Tento rok prímesťákujeme 18.-20.2., viac info nájdeš na prihláške :) Čítať ďalej »


Laurafest

Laurafest

Michalovce |

Nedeľné popoludnie s Laurou sa tento rok konalo u bratov saleziánov. Sneh ani pohodlie domova nevyhrali nad voľbou ponoriť sa do života odvážneho dievčaťa a tak sme sa smelo pustili do programu Laurafestu: Spolu s Laurou skúsime pomôcť našej rodine. Čítať ďalej »






DOSŤ

DOSŤ

Michalovce |

Aké by bolo leto bez Prázdninového klubu? Predsa DOSŤ na nič! Aby bolo DOSŤ SUPER, zažili sme exotický a nezabudnuteľný týždeň priamo v Michalovciach: Čítať ďalej »