Archív





Mladí ľudia sú vo veľmi zložitej situácii

Mladí ľudia sú vo veľmi zložitej situácii

správa |

Po vojensko-politickom prevrate v Bangui v Stredoafrickej republike vypukla občianska vojna. V krajine nič nefunguje, všade vládne nepokoj. Naším centrom prešlo viac ako 25 tisíc ľudí a niektorí u nás zostali, lebo ich domy a dediny boli zničené. Učitelia štrajkujú, už dlhší čas nedostali výplatu. Čítať ďalej »


S láskou sa neprehráva!

S láskou sa neprehráva!

Forty For You |

„Milovať budeš Pána, svojho Boha, z celého svojho srdca, z celej svojej duše, z celej svojej mysle a z celej svojej sily! Druhé je toto: Milovať budeš svojho blížneho ako seba samého! Iného, väčšieho prikázania, ako sú tieto niet." Čítať ďalej »



Naplň svet láskou!

Naplň svet láskou!

Forty For You |

Dnešné evanjelium nám ponúka Ježišove slová v trochu inej forme. Zdalo by sa, ako by bol on sám rozhorčený z toho, že všetci okolo neho si myslia, že prišiel zákon zrušiť, vyhnúť sa tak vôli svojho Otca. Sám Ježiš sa nám prihovára slovami „neprišiel som zrušiť, ale naplniť“. Prečo potom pochybujeme? Čítať ďalej »


Odpúšťaj ako Boh

Odpúšťaj ako Boh

Forty For You |

Je ľahké odpúšťať? Kedysi som si myslel, že áno. Až kým mi niekto skutočne veľmi neublížil. Zveril som mu všetku svoju dôveru a on ma zradil. Znie to ako klišé, ale bola to veľká bolesť Čítať ďalej »