Archív


Prečo?

Prečo?

Forty For You |

Jánovi učeníci sa postili, ale videli, že Ježišovi učeníci tak nerobia. V ich vnútri sa vynára otázka: Prečo? Prichádzajú teda k Ježišovi a pýtajú sa ho. Kladú mu otázku. Čítať ďalej »



Príbeh pokračuje

Príbeh pokračuje

Humenné |

Saleziánska rodina spolu s mladými talentami z Humenného a okolia pripravila v nedeľu 8. februára už tradičnú Don Bosco show. Tento ročník bol významný, pretože išlo už o 200-sté výročie narodenia Jána Bosca. V scénkach vystúpili animátori a animátorky, mladí nadšenci a deti, ktorí obohatili svojím hudobným, či zábavným programom preplnenú sálu v Mestskom kultúrnom stredisku v Humennom. Čítať ďalej »






Jar prinesie kurzy itinerárov

Jar prinesie kurzy itinerárov

pozvánka |

Okrem vôňe a pestrofarebnej potechy pre oči aj tento rok prinesie jar kurzy itinerárov pre animátorov, absolventov jesenných kurzov. Špecialitkou bude, že sa udejú v komornej chatovej atmosfére. Čítať ďalej »


Povedali mladým 3 x „áno“

Povedali mladým 3 x „áno“

Humenné |

Január bohatý mesiac na saleziánske sviatky a podujatia pre mladých, nenechal ani humenské SCVČ a stredisko Laura bez odpovede. Argumenty proti, ktoré boli silným bodom však neovplyvnili dôležité skutočnosti a rozhodnutia, ktoré hovorili v prospech mladých. Čítať ďalej »