Archív


Krík horel, ale nezháral - Emauzy II

Krík horel, ale nezháral - Emauzy II

Vides |

Látky - dedinka niekde medzi kopcami stredného Slovenska - autobus tu má konečnú, takže slovo „niekde“ presne vystihuje „kde“. Miesto stretnutia sa s Písmom, v saleziánskom duchu. A tak sme sa tu zišli, desať ľudí, z toho dve sestry a možno aj nejaká budúca, a Boh tiež sľúbil účasť. Bez Neho by to asi ani nemalo zmysel. Čítať ďalej »


Darujte nám 2%

Darujte nám 2%

správa |

Aj tento rok sa na Vás obraciame s prosbou o pomoc. Darujte nám svoje 2% a prispejte tak na vzdelávanie misijných dobrovoľníkov, Mediálnu školu, športové a iné celoslovenské podujatia. Mladým sme pomáhali venovať sa druhým, predovšetkým mladším kamarátom a tak sa lepšie pripraviť na život. Čítať ďalej »





Písali sme Svätému Otcovi

Písali sme Svätému Otcovi

správa |

V utorok sme začali novénu k blahoslavenej Laure Vicuni, našej patrónke. A napísali sme sme o tom aj nášmu Svätému Otcovi. Aby na nás, mladých, myslel vo svojich modlitbách :) Čítať ďalej »


Národný týždeň manželstva

Národný týždeň manželstva

pozvánka |

S blížiacim sa februárom je tu opäť pozvánka na Národný týždeň manželstva. Čas na pripomenutie hodnôt a prínosov manželstva. Čas, kedysi si môžeme znova pripomenúť, že chceme viac dávať ako brať a viac počúvať ako rozprávať... Čítať ďalej »



Mládež cez leto v Poprade!

Mládež cez leto v Poprade!

správa |

To je skvelé! Národné stretnutie mládeže sa nebude konať len počas svetových dní mládeže, ale aj takto samostatne! Práve tohtoročná P-15 je toho dôkazom a je zároveň pozvánkou na SDM 2016, ktoré sa budú konať v susednom Poľsku. Čítať ďalej »