Archív



Pozvanie na Tržnicu nápadov

Pozvanie na Tržnicu nápadov

správa |

Máš stretko a chceš vedieť niečo viac? Chceš popracovať na svojej animátorskej kariére? Príď na tvorivý víkend do Žiliny. Ponoríme sa do Ciest zrenia a budeme si vymieňať skúsenosti. Čítať ďalej »





Týždeň v duchu Afriky

Týždeň v duchu Afriky

Michalovce |

Predposledný augustový týždeň u bratov Saleziánov v Michalovciach, už tradične, patril prímesťáku! Tento rok ho sprevádzala téma s názvom Afrika, aby sme si my i deti mohli aspoň trošku priblížiť život v nej. Čítať ďalej »



Tvorím, tvoríš, tvoríme...

Tvorím, tvoríš, tvoríme...

Michalovce |

V tomto tvoriaco-pracovnom duchu sa niesol Tvorivý tábor u sestier Saleziánok v Michalovciach v prvom augustovom týždni. Počet tvoriacich ľudí bol každý deň v rozmedzí 70-90 ľudí! Tvorili deti menšie i väčšie, mamičky i niektoré babičky... Čítať ďalej »


Boľkovské dobrodružstvo

Boľkovské dobrodružstvo

Vides |

Po čase strávenom s mladými na Kokave sa dobrovoľnícky tím VIDESu presunul do zabudnutej oblasti Slovenska, do malej dedinky s názvom Boľkovce - Osada, kde ich čakal miestny pán farár s deťmi nie len z Boľkoviec, ale aj zo šíreho okolia. Čítať ďalej »


Plesala duša aj telo

Plesala duša aj telo

Bratislava - Kremnická |

Ako videli svoje druhé "ducháče" dievčatá zo stretka Bioosada: Naše v poradí druhé stretkové duchovné cvičenia začali nečakane. Tri rôzne skupiny (aj s Michalovčankami, ktoré s nami boli tiež na akcii) sme sa mali stretnúť chatke „Máriin dom“ v Látkach pri Detve. Čítať ďalej »