Archív


7Bolestná

7Bolestná

správa |

Pozývame ťa na mládežnícky program 7BOLESTNÁ, ktorý sa uskutoční v nedeľu 14. septembra 2014 v Šaštíne. Čítať ďalej »


V jednote je sila

V jednote je sila

Vides |

Po ročnej príprave, po prekonaní zúfalého presviedčania mojej mamy, ktorá posledné tri mesiace zbierala najtragickejšie správy z vojnou skúšanej Ukrajiny som nabalená, psychicky aj fyzicky pripravená nastúpila na vlak smer východ! Čítať ďalej »


VIDES pozýva nádejných misionárov

VIDES pozýva nádejných misionárov

Vides |

Misijní dobrovoľníci pozývajú záujemcov o misijnú prácu počas letných prázdnin na Ukrajine, v Albánsku, v Rumunsku, ale i doma na Slovensku na nulté stretko. 12.-14. septembra 2014 v Liptovskej Štiavnici čakáme aj teba ;) Čítať ďalej »


Prázdniny v Alesdi

Prázdniny v Alesdi

Vides |

Rumunsko. Krajina pre mnohých známa len vďaka legendám o Draculovi alebo krásnym horám a lesom. No pre niektorých krajina, kde sa rozhodli obetovať svoj voľný čas letných prázdnin pre deti. Čítať ďalej »



Zjednoťme sa v modlitbe o pokoj

Zjednoťme sa v modlitbe o pokoj

správa |

Hlavný predstavený saleziánov a desiaty nástupca dona Bosca po príhovore pápeža Františka v nedeľu 27. júla, kedy Svätý Otec žiadal „z celého svojho srdca“ o zastavenie vojen, vyzýva všetky zložky saleziánskej rodiny a mladých v saleziánskom prostredí, aby sa zjednotili s pápežom v modlitbe za pokoj. Čítať ďalej »


Priblížil sa k nim sám Ježiš...

Priblížil sa k nim sám Ježiš...

Michalovce |

Pár predposledných júlových dní michalovské dievčatá spolu s bratislavskými prežili v bližšom spojení s našim Tatkom na duchovných cvičeniach. Z východu i zo západu sme sa stretli v strede Slovenska, v dedinke Látky neďaleko Hriňovej. Čítať ďalej »



Choďte do celého sveta a hlásajte evanjelium

Choďte do celého sveta a hlásajte evanjelium

Vides |

Každý krok, nádych, ba aj cesta je nám vopred Bohom určená. Spája ľudí a tak vytvára prostredie pre nové zážitky a pre formovanie človeka. Tá naša smerovala do slovenskej dedinky- Kokavy nad Rimavicou. A práve tam, sme sa 13.07.2014 premiestnili spolu s teenagermi (aspoň z väčšej časti) do čias, kedy boli kresťania prenasledovaní. Čítať ďalej »


Misia: Albánsko

Misia: Albánsko

Vides |

Misia, s názvom Albánsko – krajina orlov, sa začala v nedeľu 29.6. 2014. Na túto cestu sa vydali 4 odhodlané, odvážne a pozitívne naladené baby – Majka, Maťka, Nika a Betka. Čítať ďalej »