Archív


Hecni sa so svojím tímom

Hecni sa so svojím tímom

Humenné |

Prvú májovú sobotu sa konal v Humennom už tradičný SMS volejbalový turnaj. Tento krát sa o jeho organizáciu postaral realizačný tím Andrei Tovarňákovej v rámci národného projektu Komprax. Čítať ďalej »


Zveziem sa

Zveziem sa

Banská Bystrica |

Nedeľné poobedie mali deti, rodičia či starí rodičia možnosť prežiť trochu inak. Mladí zo saleziánskeho strediska si pre nich pripravili divadlo s názvom Kolotoč. Čítať ďalej »


Sväté Písmo už poznáme viac

Sväté Písmo už poznáme viac

Banská Bystrica |

Prvý májový víkend sa skupinka odvážnych birmovaniek rozhodla stráviť v prírode, na chate v obci Látky pri Detve. Zúčastnila som sa jej aj ja. V piatok sme sa cez pútavú prezentáciu dostali priamo do Svätej Zeme a podozvedali sme sa čo-to o tomto území. Čítať ďalej »


Kubcup 2014 je za nami

Kubcup 2014 je za nami

Dolný Kubín |

Druhý májový týždeň patrí v Dolnom Kubíne už niekoľko rokov volejbalu. A nebolo to inak ani teraz. Jedenásty ročník turnaja amatérskych družstiev Kubcup, ktorý je usporiadaný po záštitou Laury, združenia mladých sa tento rok konal od 9. do 11. mája. Týmto krásnym loptovým športom počas tohto víkendu žilo približne 350 účastníkov. Čítať ďalej »



Príď na FIESTU!

Príď na FIESTU!

správa |

Pozývame všetkých na FIESTU - stretnutie saleziánskej mládeže, ktorá sa bude konať počas Festivalu Lumen 7. júna 2014 o 13:30 v Dome Kultúry v Trnave (vstup zdarma - mimo XL zóny). Na Fieste sa predstaví a s mladými prvýkrát oficiálne stretne nový provinciál saleziánov don Jozef Ižold, so svojím programom vystúpia aj viaceré strediská. Čítať ďalej »


Slovensko získalo dve zlaté a štyri strieborné medaile!

Slovensko získalo dve zlaté a štyri strieborné medaile!

správa |

„Slovensko ďakujeme, úžasný zážitok!“ Týmito slovami sa lúčili športovci z 11-tich krajín na záverečnom ceremoniáli XXV. ročníka Medzinárodných saleziánskych športových hier PGSI 2014. „Zastúpené krajiny reprezentovalo 893 zahraničných a 133 slovenských chlapcov a dievčat, v kategóriách do 16 a do 18 rokov. Až 716 účastníkov malo menej ako 18 rokov. Čítať ďalej »


Lepšie ako telenovela

Lepšie ako telenovela

Dolný Kubín |

Séria na pokračovanie. Napätie a dynamika. Zápletky zo života. „Kedy už bude ďalšie?!“ Markov výkrik na FB. Aj on patrí ku skupine mladých z rôznych škôl Dolného Kubína. Pravidelné mesačné stretnutia od decembra do júla posilňujú spolupatričnosť partie. Čítať ďalej »



Ďalšia GPS ponuka

Ďalšia GPS ponuka

správa |

GPS team prichádza s ďalšou ponukou. Dievčatá vo veku 17-24 rokov sa môžu prihlásiť na duchovné cvičenia v Liptovskej Štiavničke v termíne 11.-15.6.2014. Čítať ďalej »