Archív





Pripravovali sme sa na advent

Pripravovali sme sa na advent

Trnava |

27.11.2013 sa zišlo na Krížovej 12 v Trnave u sestier saleziánok asi 90 detí a mladých, ktorí si prišli vyrobiť adventný veniec. Prišli menšie i väčšie deti, niektorým pomáhali animátorky a iným usmernili mamy či ockovia. Čítať ďalej »


Aké krásne veci... VIDÍM!

Aké krásne veci... VIDÍM!

správa |

Každoročne sa niekoľko mladých z rôznych kútov našej krajiny stretáva v metropole severozápadného Slovenska s cieľom stráviť víkend prehlbovaním svojich poznatkov v oblasti mediálnej kultúry na kurzoch Mediálnej školy. Aj tento rok zaznamenali organizátori záujem o prácu s médiami a privítali 18 nových účastníkov. Čítať ďalej »


Chce to zmenu!

Chce to zmenu!

Projekt:Vianoce! |

„Ježišu, spomeň si na mňa, keď prídeš do svojho kráľovstva.“ Tieto slová sú výsledkom veľkého obrátenia, ktoré nastalo v živote ukrižovaného lotra. Už nemal veľa času na to, aby začal žiť odznova. Mal pred sebou posledné minúty. A on ich využil! Čítať ďalej »



Spojte sa s nami v modlitbe

Spojte sa s nami v modlitbe

Bratislava - Kremnická |

Pridajte sa k nám! Chceli by sme vyprosiť uzdravenie pre 15-ročnú Aničku G. zo strediska Bratislava - Kremnická. Má veľké bolesti, lekári nevedia určiť diagnózu... O túto milosť chceme prosiť na príhovor Božieho služobníka Titusa Zemana, saleziána, ktorý už za svojho života vykonal veľa dobra pre mladých. Viac o ňom v dokumentárnom filme Prešiel som hranicu alebo na tituszeman.sk. Čítať ďalej »



Humenné je pre nich osem hodín vzdialené

Humenné je pre nich osem hodín vzdialené

Humenné |

Od 23. septembra, kedy sa začal zimný semester, päť animátoriek z humenského saleziánskeho strediska začalo študovať prvý rok na vysokej škole. Miška Zbuňaková, Aďka Tovarňaková, Maťa Vacová, Dominika Kostolníková a Monika Fecenková sa podelili o to, čo bolo zo začiatku pre nich najťažšie a či sa zapojili do saleziánskeho strediska aj v inom meste. Prezradili aj, čo pre nich znamená Humenné teraz. Čítať ďalej »