Archív


Ako sme sa tembuildingovali

Ako sme sa tembuildingovali

správa |

Chata v Slavnickom Podhorí privítala počas minulého víkendu členov ústredia, orgánov a tímov Laury na teambuildingovom stretnutí. O svojich dojmoch a zážitkoch nám napísala Nika Kamená. Čítať ďalej »


Na čom staviaš?

Na čom staviaš?

Projekt:Vianoce! |

Pán Ježiš v dnešnom evanjeliu hovorí o 2 mužoch. Múdry muž vedel, že kopať základy do skaly je ťažké. Určite sa pritom natrápil, ale výsledok stál za to! Nemúdry muž chcel mať všetko hneď, nerozmýšľal, ale rýchlo staval. Nakoniec sa aj tak namáhal zbytočne, lebo mu dom nevydržal. Ty chceš mať aký dom? Čítať ďalej »


Sedí a čaká

Sedí a čaká

Projekt:Vianoce! |

Ježiš vystúpil na vrch a tam si sadol. Sadol si a čakal. Prichádzali k nemu zástupy chorých, nemých, trpiacich ľudí s nádejou, že ich uzdraví. Keď si aj ty hladný, smädný, ochromený, utrápený, až sa ti krúti z toho hlava a máš pocit, že každú chvíľu skončíš na zemi, Boh ti ponúka jeden liek. Nechce, aby si omdlel po ceste. Je mu to ľúto, keď sa trápiš. Chce ťa nechať ísť po tvojej ceste plného síl Čítať ďalej »





Pripravovali sme sa na advent

Pripravovali sme sa na advent

Trnava |

27.11.2013 sa zišlo na Krížovej 12 v Trnave u sestier saleziánok asi 90 detí a mladých, ktorí si prišli vyrobiť adventný veniec. Prišli menšie i väčšie deti, niektorým pomáhali animátorky a iným usmernili mamy či ockovia. Čítať ďalej »


Aké krásne veci... VIDÍM!

Aké krásne veci... VIDÍM!

správa |

Každoročne sa niekoľko mladých z rôznych kútov našej krajiny stretáva v metropole severozápadného Slovenska s cieľom stráviť víkend prehlbovaním svojich poznatkov v oblasti mediálnej kultúry na kurzoch Mediálnej školy. Aj tento rok zaznamenali organizátori záujem o prácu s médiami a privítali 18 nových účastníkov. Čítať ďalej »


Chce to zmenu!

Chce to zmenu!

Projekt:Vianoce! |

„Ježišu, spomeň si na mňa, keď prídeš do svojho kráľovstva.“ Tieto slová sú výsledkom veľkého obrátenia, ktoré nastalo v živote ukrižovaného lotra. Už nemal veľa času na to, aby začal žiť odznova. Mal pred sebou posledné minúty. A on ich využil! Čítať ďalej »