Archív


Laura oslavuje 20-tku!

Laura oslavuje 20-tku!

správa |

Stretká, oratká, krúžky, podujatia duchovného charakteru, vzdelávacie, športové, kultúrne a mediálne podujatia a mnohé iné aktivity už od 4. decembra 1993 zastrešuje Laura, združenie mladých, v spolupráci so sestrami saleziánkami. Čítať ďalej »


Humenské dievčatá pomohli pripraviť odpust

Humenské dievčatá pomohli pripraviť odpust

Humenné |

Dňa 15.11. si už po niekoľký krát pripomíname bl. Magdalénu Moranovú, saleziánku, učiteľku a patrónku komunity sestier saleziánok v Humennom. Tentokrát sme sa na oslavu jej sviatku aj pripravili celopoobedným upratovaním scvč a oratka Laura. Čítať ďalej »


Projekt Vianoce! štartuje

Projekt Vianoce! štartuje

Projekt:Vianoce! |

Už štvrtý rok prichádzajú mládežnícke organizácie Domka a Laura s obľúbenými adventnými zamysleniami, ktoré prinášajú mladým možnosť pomocou evanjelia hlbšie sa zamyslieť počas adventu aj nad bežnými situáciami dňa a pripraviť sa na príchod Vianoc. Čítať ďalej »




Roztancovali Bratislavu!

Roztancovali Bratislavu!

Kultúrny tím |

A to doslova. Tanečné skupiny z 8 stredísk z celého Slovenska prišli aj tento rok na tanečnú súťaž TeenDance. Okrem slávnostného galavečera program doprevádzalo aj množstvo sprievodných aktivít. Najočakávanejšou bol tanečný flashmob v centre hlavného mesta. Čítať ďalej »


Máš pre mňa dobrú správu?

Máš pre mňa dobrú správu?

Šamorín |

Samozrejme: Boh miluje každého človeka akejkoľvek farby či jazyka. A toto už vedia aj všetci tí, ktorí sa zúčastnili v nedeľu 20.10. 2013 Misijného popoludnia v oratku Laura – Šamorín. A bolo nás celkom dosť. Čítať ďalej »