Archív


Jeden z nás - Deň počatého dieťaťa!

Jeden z nás - Deň počatého dieťaťa!

správa |

25. marec – Deň počatého dieťaťa („DPD“), je pravidelná celoslovenská kampaň mimovládnych organizácií združených vo Fóre života, ktorou chcú šíriť úctu ku každému počatému ešte nenarodenému dieťaťu. 25. marca slávia sympatizanti Deň počatého dieťaťa a v období okolo tohto termínu sa uskutočňujú rôzne aktivity poukazujúce na potrebu chrániť ľudský život od počatia. Kampaň je možné podporiť nosením Čítať ďalej »


Nominuj UP_Animátorku a vyhraj!

Nominuj UP_Animátorku a vyhraj!

správa |

Nepochybujeme o tom, že v našich Lauráckych strediskách je plno perfektných a kvalitných animátoriek. Z príležitosti príprav na 20. výročie sme sa rozhodli oceniť tie najlepšie z najlepších – v súťaži UP_Animátor(ka)! Čítať ďalej »


Ovečkám ide o duše

Ovečkám ide o duše

Humenné |

Vždy je niečo po prvý raz, a preto sa dievčatá zo stretka ovečiek rozhodli prvýkrát vyskúšať duchovné cvičenia. Celé natešené sa v nedeľu poobede 17. marca priviezli na chatu v Jasenovciach, kde sa konalo podujatie realizované Scvč Laura Humenné pod Názvom Nulťáčky. Čítať ďalej »




GPS - kam ma to ťahá?

GPS - kam ma to ťahá?

správa |

GPS je ponuka pre mladé dievčatá (17-23 rokov). Cieľom je vytvoriť priestor pre účinnejšie naslúchanie svojmu srdcu, vnútornému hlasu a tak napomôcť ceste rozlišovania a sprevádzania akéhokoľvek povolania. Čítať ďalej »


Staň sa DARCOM ČASU!

Staň sa DARCOM ČASU!

správa |

Každá hodina môže byť šťastná, keď ju venuješ svojim blízkym. Deti a mladí ľudia sú na celom svete rovnakí. Túžia po tom, aby niekto pri nich stál a venoval im svoj čas. Čítať ďalej »


Zažiar aj ty!

Zažiar aj ty!

Forty For You |

Každodenné, tak obyčajné a pritom tak vzácne. Duša, predstav si svetlo, jasné svetlo hviezd na nočnej oblohe, jagavá krása. Sme očarení nebeským svetlom nočnej lampy, ktorá horí a svieti a aj my sa chceme chvíľu veseliť v tomto svetle. Sme ako Jánovi učeníci, ktorí počúvali jeho proroctvá a radovali z jeho slov. A teraz duša, predstav si jasné svetlo Slnka, žiaru zaplavujúcu všetko na zemi, Čítať ďalej »


Syn = cesta k Bohu

Syn = cesta k Bohu

Forty For You |

Syn nám ide príkladom ako má vyzerať správny vzťah medzi nami a Otcom. Čo robí otec, robí podobne aj syn. My by sme sa mali snažiť robiť podobne, ako robil syn, keďže On sa stal človekom a tým nám je tak veľmi blízky a podobný. Byť takým, akým bol Syn a zároveň takým, akých nás chce mať Boh je staro-nová méta. Všetci to dobre poznáme a predsa sa dá na to tak ľahko zabudnúť. Boh vie, čo je pre Čítať ďalej »


Pane, nemám človeka...

Pane, nemám človeka...

Forty For You |

Aké smutné a pravdivé svedectvo tohto 38-rokov chorého človeka. Ježiš sa ho pýta či chce ozdravieť a on pri tom Ježišovi vyrozpráva, že ho niečo trápi ešte viac ako choroba. Nemá človeka... Nemá blízkeho... Nemá priateľa... Nik mu za tie roky nebol ochotný pomôcť. Prečo ho ostatní toľké roky ignorovali? Možno boli príliš sústredení iba na seba a svoje bolesti. Ježiš však zmenil jeho život. Všimol Čítať ďalej »