Archív


Salonka a la Harfy

Salonka a la Harfy

Trnava |

Na začiatku nového roka sme sa streli v starom zložení. Nocovačka s nádychom Vianoc bola rozletom do nových dní pre dievčatá zo stretka Harfy. Čítať ďalej »


PPPP: Prvé predsedníctvo = pizza + práca

PPPP: Prvé predsedníctvo = pizza + práca

správa |

Predsedníctvo je najvyšším orgánom Združenia Laura v období medzi zasadnutiami valného zhromaždenia. Riadi sa rozhodnutiami valného zhromaždenia a pripravuje plán činnosti Združenia a návrh rozpočtu. Rozhoduje o všetkých závažných veciach, ktoré sa týkajú smerovania a cieľov ZL a svojimi rozhodnutiami vytvára predpoklady pre napĺňanie cieľov ZL. Jeho predsedníčkou je sestra Zuzana Šmotláková. Čítať ďalej »




Don Bosco už je medzi nami

Don Bosco už je medzi nami

správa |

Vedeli ste, že don Boscova relikvia strávi na Slovensku až dvadsať dní? Je to takmer najdlhší čas, aký strávi v jednej krajine v Európe. Don Bosco stihne navštíviť všetky saleziánske strediská, ktorých je spolu 23. Chcete vedieť, kedy bude práve u Vás? Podrobný prehľad Vám ponúkame na nových plagátoch. Čítať ďalej »




Zažiari tým, čo sedia vo tme

Zažiari tým, čo sedia vo tme

Projekt:Vianoce! |

Zo škáry na oblohe sa prediera mesačné svetlo. Lúč vyzerá ako strieborná čepeľ hľadajúca Máriu. S postupným stúpaním mesiaca po oblohe sa predlžuje, až napokon ju dosiahne. Hľa, už je na hlave modliacej sa Márie. Vytvára okolo nej belostnú svätožiaru. Čítať ďalej »