Mediálna škola chystá prekvapenia. Odhalia ich čoskoro

Mediálna škola chystá prekvapenia. Odhalia ich čoskoro

Prípravný tím MeŠky sa rozrastá a pripravuje novinky. Na súčasných žiakov a budúcich účastníkov kurzu čakajú lákavé prekvapenia. Rozhodlo sa o tom v sobotu na porade hlavného prípravného tímu, niektorých stálych lektorov, saleziánov a saleziánok. O čo presne ide, sa dozvedia mladí už čoskoro a krátko na to sa spustí aj prihlasovanie nových záujemcov.

„Stretnutie prinieslo veľa konkrétnych úloh a podnetov, ako chceme pokračovať v Mediálnej škole v najbližšom období. Vyskladali sme si obohatenú ponuku mediálnych kurzov pre mladých zo stredísk, farností a zo škôl,“ priblížila sestra saleziánka Katarína Bérešová. „Mediálnu školu sa nám podarilo posunúť o krok dopredu a účastníci z toho budú mať veľký osoh.“

Na stretnutí u sestier FMA v Šamoríne pribudol do prípravného tímu nový člen, Ján Heriban z bratislavského strediska na Daliborku. Na starosti bude mať PR a propagáciu kurzov. „Je to pre mňa ďalší cenný krok dopredu. Som vďačný aj za milé prijatie do tímu. Pokúsim sa využiť to, čo viem, ale aj neustále sa učiť to nové, čo ešte neviem," povedal.

MeŠku organizuje Laura – združenie mladých v spolupráci s Inštitútom Dcér Márie Pomocnice (FMA) a Saleziánmi dona Bosca. 

 

Prevzaté zo saleziani.sk 

 

 

Jozef Kotris

31.08.2012 09:00