Mediálna škola pripravuje letný tábor

Mediálna škola pripravuje letný tábor

Popularita Mediálnej školy čoraz viac stúpa, aj preto sa jej organizátori rozhodli rozšíriť svoju ponuku kurzov o letný mediálny tábor. Uskutočniť sa má 19.- 24. augusta 2013 v Modre.

„Keďže počas víkendového kurzu nie je dostatok času na dôkladnejšie preniknutie do tematiky akou je fotografia, žurnalistika alebo video, rozhodli sme sa vytvoriť tento priestor práve prostredníctvom letného tábora,“ hovorí Monika Čižmárová, organizátorka Mediálnej školy.

Účastníci tábora si budú môcť zvoliť svoju obľúbenú mediálnu oblasť, ktorej sa počas neho budú venovať. Čaká na nich krásne prostredie, výborný program, profesionálni lektori, zaujímaví hostia a najmä veľa praxe a zábavy.  

Tábor je určený predovšetkým účastníkom a absolventom Mediálnej školy, ale na sveje si prídu aj budúci záujemcovia o Mediálnu školu, ktorým téma médií nie je ľahostajná.

Cena tábora je 120 €. Členovia Laury, združenia mladých a Domky, ktorí majú zaplatené členské na rok 2013 majú zľavu 20 eur.

Viac informácií o prihlasovaní nájdeš na stránke Mediálnej školy a plagát si môžete stiahnuť TU.

Vyplnenú prihlášku spolu so zálohou 50 eur je potrebné zaslať najneskôr do konca júna 2013 na adresu: medialnaskola@gmail.com a zálohu treba uhradiť na číslo účtu: 134 196 1955/0200. Do predmetu uveď „Medialny tabor“

MeŠka

18.04.2013 20:59