Mediálnej škole pribúdajú absolventi

Mediálnej škole pribúdajú absolventi

Už čoskoro bude mať Mediálna škola ďalších absolventov. Posledným – štvrtým kurzom, počas víkendu 22.-24. marca ukončia svoje dvojročné snaženie už štvrtí absolventi projektu. Heslo posledného kurzu je „DÁVAM“, preto úloha účastníkov bude veľmi tvorivá.

Zámerom mediálneho tímu je povzbudiť účastníkov, aby svoje vedomosti a zručnosti odovzdávali ďalej aj vo svojich strediskách, mestách či farnostiach. Preto na nich počas víkendu čakajú zadania, pri ktorých budú môcť zúročiť dosiahnuté zručnosti a vedomosti. Záverečným výstupom zo školy bude natočenie krátkeho filmu.

Dva týždne pred absolventským kurzom, v dňoch 8.-10. marca, bude v Žiline aj prvácky kurz Mediálnej školy, ktorý nesie názov „ŽIJEM.“  Kurz je zameraný na fotografovanie a na etiku a morálku v médiách. Účastníci sa už teraz môžu tešiť na fotenie v interiéri aj exteriéri s profesionálnym fotografom Vladimírom Škutom, ktorý im pomôže rozvíjať ich fotografický potenciál.

Na účastníkov už tradične čaká skvelý program, workshopy, tvorivé aktivity, hry... a samozrejme kvalitní lektori, ktorí majú nadšenie a chuť pre prácu s mladými. Keďže Mediálna škola nie je len o vzdelávaní, účastníci budú môcť využiť aj duchovnú službu saleziánov a zapojiť sa do spoločných duchovných aktivít.

Pozn.: Na kurz fotografie je ešte stále niekoľko miest voľných. Ak si si to na poslednú chvíľu rozmyslel a rád by si sa prihlásil, napíš na: medialnaskola@gmail.com. Na tejto adrese ti poskytneme všetky bližšie informácie. Prípadne si klikni na náš faceboooku :)

MeŠ

27.02.2013 06:00