Spustili PRIHLASOVANIE na tábor

Spustili PRIHLASOVANIE na tábor

Organizátori Mediálnej školy spustili prihlasovanie na Mediálny tábor, ktorý sa uskutoční 19.- 24. augusta v penzióne Univerzitka v Modre. Členovia Laury majú dokonca 20 eurovú zľavu! No nekúp to! :D

A sme tu s konkrétnymi informáciami - ako sa dostať na jedinečný mediálny tábor, ktorý bude "up grade-om" všetkých 4 kurzov Mediálnej školy. Nezabudnuteľný týždeň s kvalitnými lektormi v mediálne nabitom prostredí ti pomôže zdokonaliť sa v tvojich zručnostiach už toto leto!!!

Mediálny tábor organizuje Laura, združenie mladých v dňoch 19.- 24. augusta 2013. Nejde o obyčajný tábor s hrami, turnajmi, výletmi a skúškami odvahy, ale o je vzdelávací tábor určený mladým ľuďom vo veku od 14 – 20 rokov, ktorí majú radi médiá a chcú sa naučiť niečo viac. Počas šiestich dní si účastníci v penzióne Univerzitka v Modre osvoja zručnosti v jednotlivých kategóriách:

  • žurnalistika
  • fotografia 
  • kamera a strih

a tiež nahliadnu do zákulisia tvorby a propagácie mediálnych obsahov. Okrem kvalitných lektorov, ostrieľaných praxou, ktorí budú pomáhať nielen pri získavaní praktických zručností, ale aj pri nadobúdaní kritického pohľadu, na účastníkov čaká zaujímavý mediálny program, ktorí však nemôžeme dopredu prezradiť. Čo však môžeme povedať je, že pôjde o „upgrade“ jednotlivých kurzov Mediálnej školy. Čiže Komenského škola hrou – vzdelávanie zábavou! A samozrejme, ako na každom dobrom tábore – nebude chýbať ani  plno hier a aktivít, ktoré k táborom neodmysliteľnepatria!

Cena tábora je 120 eur. Členom Laury, združenia mladých a Domky, ktorí majú zaplatené členské na rok 2013 poskytujeme zľavu 20 eur.

 

Tešíme sa na teba!

organizačný tím Mediálnej školy

 

Vyplnenú prihlášku spolu so zálohou 50 eur pošli najneskôr do 20. júna 2013 na adresu: medialnaskola@gmail.com a na číslo účtu: 134 196 1955/0200. Do predmetu uveď „Medialny tabor“

MeŠ

29.05.2013 19:00