Správy


Pozvanie na Tržnicu nápadov

Pozvanie na Tržnicu nápadov

správa |

Máš stretko a chceš vedieť niečo viac? Chceš popracovať na svojej animátorskej kariére? Príď na tvorivý víkend do Žiliny. Ponoríme sa do Ciest zrenia a budeme si vymieňať skúsenosti. Čítať ďalej »


7Bolestná

7Bolestná

správa |

Pozývame ťa na mládežnícky program 7BOLESTNÁ, ktorý sa uskutoční v nedeľu 14. septembra 2014 v Šaštíne. Čítať ďalej »


Zjednoťme sa v modlitbe o pokoj

Zjednoťme sa v modlitbe o pokoj

správa |

Hlavný predstavený saleziánov a desiaty nástupca dona Bosca po príhovore pápeža Františka v nedeľu 27. júla, kedy Svätý Otec žiadal „z celého svojho srdca“ o zastavenie vojen, vyzýva všetky zložky saleziánskej rodiny a mladých v saleziánskom prostredí, aby sa zjednotili s pápežom v modlitbe za pokoj. Čítať ďalej »



Týždeň modlitieb mladých za mladých

Týždeň modlitieb mladých za mladých

správa |

V týždni od 7. do 15. júna bude prebiehať celoslovenské podujatie: “Týždeň modlitieb mladých za mladých” pripravované Radou pre mládež a univerzity pri KBS v spolupráci so Združením kresťanských spoločenstiev mládeže. Čítať ďalej »


Na rodine nám záleží

Na rodine nám záleží

správa |

Aliancia za rodinu je občianska iniciatíva organizácií a jednotlivcov, ktorá vznikla v decembri 2013 na podporu hodnôt manželstva a rodiny. Od ich vzniku za nimi stojí už vyše 90 organizácií, ktoré sa venujúcich sociálnej práci, pomoci rodinám, deťom, mládeži, slobodným matkám, hendikepovaným... Jednou z tých organizácií sme aj my, Laura, združenie mladých. Čítať ďalej »



S tímom ďalej

S tímom ďalej

správa |

Vďaka KomPraxu sme zažili jednu super akciu, v ktorej sme sa nielen ako skupina spoznali, ale zároveň sme zažili veci, na ktoré nikdy nezabudneme. Čítať ďalej »



Príď na FIESTU!

Príď na FIESTU!

správa |

Pozývame všetkých na FIESTU - stretnutie saleziánskej mládeže, ktorá sa bude konať počas Festivalu Lumen 7. júna 2014 o 13:30 v Dome Kultúry v Trnave (vstup zdarma - mimo XL zóny). Na Fieste sa predstaví a s mladými prvýkrát oficiálne stretne nový provinciál saleziánov don Jozef Ižold, so svojím programom vystúpia aj viaceré strediská. Čítať ďalej »