Správy


Laura oslavuje 20-tku!

Laura oslavuje 20-tku!

správa |

Stretká, oratká, krúžky, podujatia duchovného charakteru, vzdelávacie, športové, kultúrne a mediálne podujatia a mnohé iné aktivity už od 4. decembra 1993 zastrešuje Laura, združenie mladých, v spolupráci so sestrami saleziánkami. Čítať ďalej »





DOMKA oslavuje 22 rokov

DOMKA oslavuje 22 rokov

správa |

Viac ako 8 000 detí a mladých z celého Slovenska dnes spájajú narodeniny. Domkári, ako sa nazývajú členovia organizácie Domka – Združenie saleziánskej mládeže, oslavujú predposledný októbrový deň roku 2013 už 22. výročie svojho vzniku. Čítať ďalej »



Sviečka za nenarodené deti

Sviečka za nenarodené deti

správa |

Hlavnou myšlienkou projektu Sviečka za nenarodené deti je spojiť spomienku na všetkých verných zosnulých, ktorú slávime 2. novembra, so spomienkou na nenarodené deti, ktoré zomreli pri umelom alebo spontánnom potrate. V modlitbách chceme pamätať aj na rodičov týchto detí, i na tých, čo vykonávajú alebo aktívne podporujú umelé potraty. Čítať ďalej »


Netradičná októbrová fotosúťaž!

Netradičná októbrová fotosúťaž!

správa |

Robíte nevšedné veci? Streetwork? Misie? Zahraničie? Alebo robíte úplne obyčajné veci neobyčajne? Pošlite fotku a dokážte, že sa viete posunúť ZA HRANICE VŠEDNOSTI. Pre svoje stredisko vyhráte poukaz na nákup Albi hry podľa vlastného výberu, pre seba nekonečnú slávu na facebooku. Čítať ďalej »


Rok 2000 - 7. narodeniny

Rok 2000 - 7. narodeniny

správa |

Sedem... Sedmička je zaujímavé číslo. Jedni o nej hovoria ako o šťastnom čísle (veď ju nosil aj Backham na drese:), iní ju považujú za magické číslo (7 divov sveta), iní za rozprávkové číslo (Snehulienka a 7 trpaslíkov) a pre ďalších znamená plnosť (7 darov Ducha Svätého, 7 sviatostí a dokonca plnosť plností – keď Ježiš hovorí, že nie 7, ale 77 ráz máme odpustiť). Čítať ďalej »