Správy


Pôst aj cez facebook na FFY

Pôst aj cez facebook na FFY

správa |

Na popolcovú stredu spolu s Domkou už po tretíkrát spustíme sériu pôstnych zamyslení - Forty For You. Tento raz to bude však iné. V spolupráci s občianskym združením Savio sme pripravili upgrade – zamyslenia aj vo forme mobilovej aplikácie „Forty 4U“. Čítať ďalej »


Deviatnik k donovi Boscovi

Deviatnik k donovi Boscovi

správa |

Už o niekoľko dní budeme v saleziánskej rodine sláviť sviatok nášho zakladateľa dona Bosca. Pri tejto príležitosti vychádza deviatnik saleziána Františka Kuboviča, ktorý je zameraný na Heslo hlavného predstaveného. Čítať ďalej »


Darujte svoje 2% a podporte nás, mladých!

Darujte svoje 2% a podporte nás, mladých!

správa |

Aj tento rok sa na Vás obraciame s prosbou o pomoc. Darujte nám svoje 2% a prispejte tak na vzdelávanie misijných dobrovoľníkov, Mediálnu školu a na celoslovenské športové podujatia. Mladým sme pomáhali venovať sa druhým, predovšetkým mladším kamarátom, a tak sa lepšie pripraviť na život. Viac o našej činnosti nájdete na www.laura-mladez.sk. Čítať ďalej »


PPPP: Prvé predsedníctvo = pizza + práca

PPPP: Prvé predsedníctvo = pizza + práca

správa |

Predsedníctvo je najvyšším orgánom Združenia Laura v období medzi zasadnutiami valného zhromaždenia. Riadi sa rozhodnutiami valného zhromaždenia a pripravuje plán činnosti Združenia a návrh rozpočtu. Rozhoduje o všetkých závažných veciach, ktoré sa týkajú smerovania a cieľov ZL a svojimi rozhodnutiami vytvára predpoklady pre napĺňanie cieľov ZL. Jeho predsedníčkou je sestra Zuzana Šmotláková. Čítať ďalej »




Don Bosco už je medzi nami

Don Bosco už je medzi nami

správa |

Vedeli ste, že don Boscova relikvia strávi na Slovensku až dvadsať dní? Je to takmer najdlhší čas, aký strávi v jednej krajine v Európe. Don Bosco stihne navštíviť všetky saleziánske strediská, ktorých je spolu 23. Chcete vedieť, kedy bude práve u Vás? Podrobný prehľad Vám ponúkame na nových plagátoch. Čítať ďalej »