Správy



USMERNENIA - new !!

USMERNENIA - new !!

správa |

Chceme byť naďalej zodpovední a vynaliezaví. Zároveň si uvedomujeme nutnosť byť opatrní, pravidelne sledovať usmernenia Úradu verejného zdravotníctva a komunikovať o nich s členmi Laury Čítať ďalej »


Kam kráča Laura?

Kam kráča Laura?

správa |

Tretia septembrová sobota patrila strategickému plánovaniu. Zástupcovia stredísk sa stretli v Dubnici nad Váhom, kde spoločne rozmýšľali o prioritách a združenia na ďalších 6 rokov. Čítať ďalej »



Vyhlásenie k činnosti

Vyhlásenie k činnosti

správa |

Na základe stanoviska Úradu verejného zdravotníctva z dňa 14.8.2020 považujeme za potrebné aktualizovať postoj Laury k organizovaniu hromadných podujatí plánovaných na september. Čítať ďalej »


Oratko online pokračuje aj v lete

Oratko online pokračuje aj v lete

správa |

V marci 2020 vytvoril saleziánsky pastoračný tím (saleziáni, sestry saleziánky, Domka – Združenie saleziánskej mládeže, Laura, združenie mladých, saleziáni spolupracovníci) a dobrovoľníci projekt Oratko online. Za svoje pôsobenie si oratko obľúbilo niekoľko tisíc fanúšikov na Facebooku a Instagrame, ktorí ho denno-denne sledujú. Čítať ďalej »


Obnovujeme činnosť

Obnovujeme činnosť

správa |

Oznamujeme, že Laura, združenie mladých čiastočne obnovuje svoju činnosť od 1. 6. 2020. Prezenčná činnosť a stretávanie je teda možné za podmienky dodržania všeobecne platných usmernení Úradu verejného zdravotníctva, predchádzaniu šírenia vírusového ochorenia COVID-19 a ochrany zdravia našich členov a účastníkov stretnutí. Čítať ďalej »