Hľadajú sa noví ľudia!

Hľadajú sa noví ľudia!

Po dvoch rokoch sa nám znovu blíži predvolebný čas... 19.-21. apríla bude Valné zhromaždenie na ktorom budeme voliť novú predsedníčku i nových členov do orgánov. Máš nejaký dobrý tip? Pošli nomináciu na laura.združenie@gmail.com.

Čo tým nominovaný získa?

-          nové skúsenosti do osobného i profesionálneho života

-          širší rozhľad

-          spoznanie nových ľudí

-          rozvoj svojich schopností a darov

Čo to od neho vyžaduje?

-          stretnutia raz za dva mesiace - mať na to čas

-          spoločné hľadanie a premýšľanie

-          schopnosť zobrať zodpovednosť a delegovať úlohy iným

-          menej času na konkrétnu prácu v stredisku

 

Hľadáme ľudí na nasledovné pozície:

Finančný manažér:

Osoba, ktorá má prehľad o financiách združenia. Vedela by vytvoriť strategický plán na získanie financií a taktiež má prehľad o výzvach a grantoch, prehľad o finančnej situácii na strediskách a vedela by pomôcť strediskám s projektmi. Máekonomické vzdelanie, alebo má skúsenosť s financovaním stredísk či hľadaním finančných zdrojov.

PR manažér:

Osoba, ktorá má skúsenosť s prácou v médiách a vedela by zostaviť strategická plán PR aktivít. Premýšľa o propagácii a prezentácii Laury (vo vnútri aj navonok) a je zodpovedný za komunikáciu s verejnosťou a celkovú propagáciu. Taktiež reprezentuje združenie aj účasťou na niektorých akciách.

Koordinátor činnosti:  

Osoba, ktorá koordinuje činnosť tímov a celoslovenských projektov a podujatí. Má prehľad o činnosti na strediskách aj o aktivitách iných organizácií. Je spolutvorcom stratégie a vízie na rozvoj činnosti do najbližších rokov. Má skúsenosti s animátorstvom a organizovaním aj väčších podujatí.

Personálny manažér:

Osoba, ktorá sa snaží ľudí z orgánov, tímov, strediskových rád,... oceniť, motivovať, pomáhať im v rozvoji (vrátane vzdelávania, duchovných ponúk i osobného rastu). Zároveň má na starosti duchovné aktivity v zdužení. Vie komunikovať, viesť ľudí a má skúsenosti s koordinovaním duchovných aktivít.

Laura

03.03.2013 17:50