Leto s VIDESom

Leto s VIDESom

Pomaly končí školský rok a všetci sa tešíme, že si oddýchneme a zrelaxujeme. No existuje niekoľko ľudí s obrovským srdcom, ktorí tento prázdninový čas obetujú druhým.

Od 17.6.-31.8. budú VIDESáci, misijný dobrovoľníci, robiť pre decká tábory. A to nielen u nás na Slovensku. Ale aj na Ukrajine, v Albánsku a v Rumunsku. 

 

 

Nás to možno momentálne neťahá na misie a nemáme ani peniaze navyše, ktorými by sme ich výpravu podporili. Ale čo pre nich všetci môžeme urobiť, je MODLITBA. 

 

Pane, prosíme Ťa za našich Lauráckych misionárov. Požehnávaj ich na misii, ktorú si im pripravil. Daj im pocítiť Tvoju pomoc a obdaruj ich milosťami, aby Ťa dokázali priniesť aj deckám do chudobnejších častí sveta. Amen. 

 

 

Misijné výpravy VIDESu: 

Albánsko: Elen Caunerová, FMA, Dominika Hrušovská, Lenka Trenčanová, Michal Naňák 

 

Ukrajina: Mária Reháková, FMA, Fany Martinková, Feri Martinek, Maťa Vrbanová, Slávka Butková, FMA, Eliška Horsáková, Klára Kubištelová, Ondro Jelínek, Maťa Dečová, Deniska Pšenková, Zuzka Baránková 

 

Rumunsko: Mária Reháková, FMA, Marika Macáková, FMA, Lukáš Priškin, Janka Obalová, Lucia Daňová 

 

 

Boľkovce, Hriňová: Aďa Badíková, FMA, Marek Begáň, Peťka Laučíková, Miška Linková, Lamija Jalilová, Mária Vavrová

 

Plavecký Štvrtok: Gitka Dubinová, FMA, Zuzka Balážová, Miriam Brišová, Lívia Szakacsová, Nikola Lovecká, Michaela Milichovská

 

VIDESáci, myslíme na Vás v modlitbách! :) 

Júlia Čižmárová

31.08.2012 05:00