Pozvanie na Cesty zrenia


Pozvanie na Cesty zrenia

Tím Ciest zrenia opäť pozýva animátorov, ktorí majú stretká a chcú vedieť niečo viac, ktorí chcú byť lepšími animátormi a chcú načerpať inšpiráciu na stretká, na kurzy Tržnica nápadov a Kurz pre animátorov I. Ideš do toho?

Kurz pre animátorov I.
Kurz je určený animátorom nad 15 rokov, ktorí majú alebo v tomto školskom roku budú mať stretko s deckami. Ponúkame ti cestu k pochopeniu tvojho stretkára/tvojej stretkárky, konkrétneho veku deciek, ktoré máš na stretku a následne ich sprevádzanie na ich ceste. Cesty zrenia sú prostriedok k dobrému porozumeniu sveta mladého človeka a jeho kvalitnému  stretaniu sa na stretku :) Na stretnutí sa budeme venovať hlavne predstaveniu myšlienky Ciest zrenia, hlavných výchovných bodov. Bude možnosť aj si zakúpiť karisblok s tipmi na stretká.

Čo: Kurz pre animátorov I. (jesenný)
Kedy: 9 - 11. 10. 2015 - začíname v piatok večerou a končíme v nedeľu obedom. Presný začiatok a koniec sa upresní po prihlásení.
Kde: Dom Carmagnola, Liptovská Štiavnica. Miesto sa ešte môže zmeniť, v závislosti od počtu prihlásených.
Za koľko: 30 € - pri prihlásení prevodom na účet - 12188178/5200, IBAN: SK93 5200 0000 0000 1218 8178, do správy Kurz I. a Meno Priezvisko
Prihlásenie: Vyplnením formulára tu alebo na veronika.cestyzrenia@gmail.com
Deadline na prihlásenie: 22. 9. 2015. Bez platby prihlásenie nie je akceptované, odhlásenie možné do 4. 10.


Tržnica nápadov
Kurz je určený animátorom, ktorí boli na oboch kurzoch Ciest zrenia (jesennom a jarnom) alebo tým, ktorí animujú skupinku mladých nad 14 rokov a ešte neboli na Cestách zrenia. Na kurze si vypracuješ ročný plán stretiek, môžeš sa zdieľať s nápadmi a skúsenosťami.
Čo: Tržnica nápadov Ciest zrenia
Kedy: 2 - 4. 10. 2015 - začíname v piatok večerou a končíme v nedeľu obedom. Presný začiatok a koniec sa upresní po prihlásení.
Kde: Saleziánske stredisko v Žiline, Rajecká cesta 17
Pre koho: Pre max. 30 absolventov oboch kurzov Ciest zrenia (jesenného aj jarného) alebo animátorov mladých, ktorí majú viac ako 15 rokov.
Koľko: 15 € - pri prihlásení prevodom na účet - 12188178/5200, IBAN: SK93 5200 0000 0000 1218 8178, do správy Tržnica a Meno Priezvisko
Prihlásenie: Vyplnením formulára tu alebo na veronika.cestyzrenia@gmail.com
Deadline na prihlásenie:    22. 9. 2015. Bez platby prihlásenie nie je akceptované, odhlásenie možné do 27. 9.
Už teraz si priprav na Tržnicu nápadov všetky materiály, ktoré používaš, ktoré si upravil, či vytvoril, hry, témy, filmy, . . . , digitálne, rukou písané  akékoľvek, i mnohé pomôcky, ktoré sú Ti oporou, aby si toto bohatstvo mohol zdieľať s ostatnými animátormi. Rovnako nezabudni na USB s veľkou kapacitou, aby si si mal kde uložiť bohatstvo ostatných :)

 

Bližšie info o oboch kurzoch (čo si treba priniesť, a pod.) pošleme po skončení prihlasovania. Je potrebné počítať s účasťou na celom kurze. V prípade otázok, komentárov, potrieb, kontaktuj: Veroniku Kačmárovú (Kamenú), veronika.cestyzrenia@gmail.com.
Tešíme sa na teba ;-)