S tímom ďalej

S tímom ďalej

Vďaka KomPraxu sme zažili jednu super akciu, v ktorej sme sa nielen ako skupina spoznali, ale zároveň sme zažili veci, na ktoré nikdy nezabudneme.

Ako jedna veľká dobrovoľnícka skupina sa formačne pripravujeme na štyroch stretkách do roka. Potom sa rozdelíme do menších skupiniek a v lete spoločne zorganizujeme tábor. Samozrejme máme potom problém s tým, že sa dobre nepoznáme. Tento rok sme sa však rozhodli to zmeniť. Dohoda znela, stretnúť sa jeden deň a zorganizovať akciu, ktorá nám v tom pomôže. Spoločne sme našli vyhovujúci dátum a podarilo sa. Náš team building sa niesol v znamení smiechu, rozhovorov a dobrej nálady. Začali sme ráno tvorivými dielňami.

Vďaka financiám, ktoré nám poskytla IUVENTA s Ministerstvom školstva SR a Európskou úniou sme nakúpili potrebný materiál a hneď ráno sme sa s veľkou radosťou pustili do toho. Vyrábanie bolo veľmi zábavné a zároveň aj obohacujúce, pretože sme sa navzájom naučili veľa nových vecí, ktoré môžeme využiť aj v lete. Po toľkom tvorení a cvičení si jemnej motoriky sme sa trošku občerstvili obloženými chlebíkmi, ktoré sme si pripravili. Zlatý klinec programu bol vstup do lanového parku v Trnave. Prechádzka do lanového centra sa niesla v znamení rozhovorov a hraní rôznych hier na spoznanie sa.  Lanové atrakcie boli pre nás veľkým zážitkom. Vybili sme poslednú energiu a zabavili sa. Tí odvážnejší, ktorým to žalúdok dovolil si vyskúšali voľný pád na lane.

Myslím si, že cieľ projektu bol splnený a práve KomPrax nám to umožnil. Svedčí o tom spätná väzba od animátorov, ktorým táto akcia pomohla nielen sa viacej spoznať, ale zároveň aj zistiť, aký sme všetci skvelí. Na záver dodávam len veľké ĎAKUJEM v mene všetkých zúčastnených.

Zuzka Baránková

19.05.2014 14:31