Súkromné centra voľného času a strediská Laura majú nové web stránky

Súkromné centra voľného času a strediská Laura majú nové web stránky

Laura, združenie mladých je na Slovensku zriaďovateľom troch Súkromných centier voľného času (SCVČ Laura). Nachádzajú sa v Dolnom Kubíne, v Dubnici nad Váhom a v Humennom. SCVČ Laura a strediská Laura v týchto mestách, spustili nové webové stránky na prezentáciu svojej činnosti.

 

Dizajnovo sú nové weby kompozične rovnako vytvorené, líšia sa farebným ladením podľa svojho loga. „Naším cieľom bolo vytvoriť jednotnú líniu, dizajn šitý na mieru našich CVČ a stredísk Laura. Dôvodom je, že máme rovnaké zameranie, hodnoty a ciele výchovy. Úvodnú stránku ako aj podstránky sme urobili prehľadné,  flexibilné, s textom aj obrázkami,“ vysvetľuje Dagmara Čepelová, riaditeľka SCVČ Laura v Dolnom Kubíne.

 

Na stránkach nájdete aktuálne pozvánky na udalosti, články o zrealizovaných podujatiach, logá a odkazy na partnerov. Uvidíte aj kontaktné údaje, odkazy na sociálne siete a mapu adresy. Menu obsahuje informácie o SCVČ a stredisku Laura, dokumenty s prihláškami, knižnicou a iné. Jeho súčasťou je aj sekcia podporte nás, kde môžete vidieť aktuálne projekty, a tiež sa tu nachádza aj video a foto galéria.

 

Link na webové stránky SCVČ a strediska Laura sú pre Humenné sclaura.sk, Dubnicu nad Váhom dca.sclaura.sk a dk.sclaura.sk pre Dolný Kubín. Na adresu cvclaura.dk@gmail.com, nám môžete napísať spätnú väzbu o stránkach.

 

 

Tím riaditeliek SCVČ Laura

03.05.2021 16:45