Už máš lístok na festival Lumen?

Už máš lístok na festival Lumen?

Už iba necelé dva mesiace nás delia od festivalu Lumen. Na internete si už môžete zakúpiť aj lístky do XXL zóny. A to za výhodnejšiu cenu :)

Tento rok nás festival prekvapí niektorými zmenami. Tou najväčšou bude program na Trojičnom námestí. V piatok sme sa rozhodli rozšíriť sprievodný program, a preto nebudú hrať kapely na hlavnom pódiu, ako bolo zvykom, ale chceme vám ponúknuť viac alternatív a pevne veríme, že si každý nájde to svoje! V piatok si budete teda môcť vybrať z programu, ktorý je plný sprievodných podujatí, o ktoré máte stále väčší záujem. Pozvali sme Godzone, Adelu Banášovú, Máriu Čírovú a tanečné divadlo ATak. Čaká Vás aj prekvapenie z príležitosti osláv narodenín don Bosca, ktoré bude voľne prístupné v mestskom amfiteátri. Na Radničnom námestí sa môžete porozprávať v Rehoľnej kaviarni so zasvätenými z rôznych reholí a taktiež si prídu na svoje rodinky s deťmi v detskom kútiku.

V sobotu sme pre vás pripravili veľa zaujímavých workshopov a hlavne kapely na hlavnom pódiu na Trojičnom námestí. Program hlavného pódia otvorí v sobotu Sima Martausová. Atmosféru festivalu rozpumpujú ďalšie dve kapely, ktoré Vám onedlho predstavíme a na záver celého festivalu vystúpi headliner Martin Smith, bývalý frontman kapely Delirious?.

V programe nájdete predstavenia, ktoré budú súčasťou spoplatnenej XL zóny a taktiež program, ktorý Vám ponúkame zdarma.

Cena lístka do XL zóny je 10€, ubytovanie stojí 5€ (spolu obe noci). Novinkou tohto roka je možnosť rezervovať si miesto na talkshow Adely Banášovej a koncert Márie Čírovej. Rezervácia na jeden program stojí 2€ a je pripočítaná k cene XL lístka. Samozrejme rezervovať sa dá len obmedzený počet lístkov – v oboch prípadoch to je 1/3 miest.

Systém predpredaja lístkov a ubytovania nájdete TU. Zakúpením XL lístka a ubytovania podporíte fungovanie Festivalu Lumen a jeho ďalší rozvoj.

Tešíme sa na Vás a skvelú atmosféru, ktorú spolu vytvoríme!

 

 

Ján Holubčík SDB

20.04.2015 10:00