Zaži tajomstvo Veľkej noci!

Zaži tajomstvo Veľkej noci!

Už 4. pôstne obdobie prichádzajú mládežnícke organizácie Domka a Laura so sériou každodenných pôstnych zamyslení pre mladých s názvom Forty For You.

Forty For You je projekt 40-tich krátkych zamyslení, ktoré prinášajú možnosť čerpať z každodenného evanjelia a ponúkajú mladým o čosi hlbšie prežiť čas počas pôstneho obdobia.

Zaži tajomstvo Veľkej noci! je tohtoročným mottom, ktorým sa projekt nesie. Spolu s mladými chceme spoločne hľadať a prežiť to najväčšie tajomstvo, ktoré nám Ježiš dal, keď z lásky k nám priniesol obetu na kríži a po troch dňoch vstal z mŕtvych“, hovorí jedna z organizátoriek projektu.

Pôstne zamyslenia, ktoré píšu mladí dobrovoľníci, vychádzajú z evanjelia dňa a sú doplnené ilustráciou, krátkou osobnou modlitbou, zaujímavým bonusom či každodenným predsavzatím, ktoré ich povzbudzuje či už k vykonaniu dobrého skutku alebo  pre iných.

Cieľom projektu je pozvať mladých k inšpirujúcej a atraktívnej forme čítania a meditovania zo Svätého Písma a ponúknuť im možnosť, ako posilniť svoju prípravu počas pôstu a tak sa pripraviť na slávenie sviatkov Veľkej noci. Pôstne zamyslenia si môžete od 5. marca prečítať každý deň na facebookovej stránke Forty For You. Tí, ktorí nie sú na facebooku, si môžu zamyslenia prečítať TU.

 

Maťa H.

14.03.2014 07:00