Strediská


Správy zo všetkých stredísk:

Ži naplno!

Ži naplno!

Michalovce |

Že jarné prázdniny sa nedajú stráviť zábavne? Omyl... V našom stredisku to od pondelka do stredy žilo vďaka jarnému prímesťáku V HLAVE. Čítať ďalej »


Ako napraviť, čo sa pokazilo ...

Ako napraviť, čo sa pokazilo ...

Rožňava |

Mladí animátori združenia Laura z Rožňavy z pripravili trojdňový, jarný prímestský tábor pre deti Rožňavy a okolia od 1. - 7. ročník ZŠ. Celý tábor bol motivovaný príbehom Pata a Mata, veľmi dobrých, tvorivých kamarátov. Poukázali na hodnoty pravého priateľstva, ktoré nie sú v bezchybnosti, ale v pravdivosti a snahe napraviť čo sa pokazilo. Čítať ďalej »



FutSal Cup v Kubíne rastie každým rokom

FutSal Cup v Kubíne rastie každým rokom

Dolný Kubín |

Druhú februárovú sobotu sa v Dolnom Kubíne stretla takmer stovka mladých športovcov z rôznych saleziánskych stredísk. Chlapci do 15 rokov si zmerali si sily v jednom z ich najobľúbenejších športov - futsale. Turnaj už po štvrtýkrát zorganizovalo laurácke stredisko pod Chočom. Čítať ďalej »


A ty si dobrý kresťan a čestný občan?

A ty si dobrý kresťan a čestný občan?

Humenné |

Prvú februárovú nedeľu sa v MSKS v Humennom konala don Bosco show. Saleziánska rodina, ale aj ďalší obyvatelia mesta Humenné mohli stráviť nedeľne popoludnie plné zábavy a rodinnej atmosféry, pri príležitosti osláv sviatku sv. Jána Bosca. Čítať ďalej »





Spolu s Laurou oslavovali aj deti

Spolu s Laurou oslavovali aj deti

Dubnica nad Váhom |

Na tradičnú Laurapárty prišlo túto sobotu 25.2.2020 do SCVČ Laura v Dubnici nad Váhom viac ako 60 detí a niekoľko rodičov. Spolu so svojimi kamarátmi a animátormi prežívali rôzne hry, súťaže, cez ktoré spoznávali alebo si pripomínali život blahoslavenej Laury Vicune. Čítať ďalej »


Károvaný Silvester

Károvaný Silvester

Michalovce |

Tak ako každý rok sa u sestier FMA organizuje Silvester pre deti, ani tento nemohol byť výnimkou. Všetko začalo predstavením témy tohtoročného Silvestra, ktorá sa niesla v znamení “kárované.” Všetci sme sa stretli v posledný deň roku 2019 o 15:00. Čítať ďalej »