Strediská


Správy zo všetkých stredísk:

Maxistretko s O2Hou

Maxistretko s O2Hou

Michalovce |

Ôsmy september patril otvoreniu školského roka v michalovskom stredisku Laura. Na tohtoročné Maxistretko zavítali aj tri odvážne, mladé a sväté ženy. Čítať ďalej »





Ži naplno!-  prvý Modranský tábor

Ži naplno!- prvý Modranský tábor

Humenné |

V týždni od 15. - 19. júla sa v Modre nad Cirochou uskutočnil prvý ročník Detského letného tábora s názvom "V hlave", ktorý sa podujali spolu prichystať Laura, združenie mladých v spolupráci s Obcou Modra nad Cirochou a miestnym farským úradom. Počas piatich dní prežívali deti spolu s animátormi ťažkosti i radosti dospievajúcej Riley - postavy z rozprávky "V hlave". Postupne sme spoznali Strach, Čítať ďalej »


Ako sme budovali vlasť

Ako sme budovali vlasť

Humenné |

Tvrdý režim. Drsné rozcvičky. Vypočúvania. Rozdávanie občianskych preukazov. Zakázané kresťanské symboly. Vysielačky. Internacionála. Prvomájový sprievod. Pionierska červená šatka. Spoločná spartakiáda. Tajné modlitby. Sviečková manifestácia. Revolúcia. Pád komunizmu. To všetko sme si pripomenuli od 8. do 13.7.2019 na Chatovačke s témou:“Buduj svoju vlasť!“ pri príležitosti 30. výročia Nežnej Čítať ďalej »


Rožňavské tajomstvo šatníka

Rožňavské tajomstvo šatníka

Rožňava |

Druhý prázdninový týždeň zorganizovala Laura, združenie mladých, stredisko Rožňava v spolupráci s Domkou – Združenie saleziánskej mládeže, stredisko Rožňava letný prímestský tábor, v ktorom sa cez tajomný šatník preniesli do krajiny plnej divov Narnie. Čítať ďalej »


„Urobme svet krajším“

„Urobme svet krajším“

Michalovce |

Ako to už býva zvykom, aj tento rok sa v Michalovciach konal Prázdninový klub. Počas druhého prázdninového týždňa 8.7.-12.7.2019 sme u sestier saleziánok vyrábali, športovali, hrali sa a riadili sa myšlienkou: ,,Urobme svet krajším!“. Čítať ďalej »



Prázdniny nie sú prázdne dni

Prázdniny nie sú prázdne dni

Trnava |

Skupinka dievčat z Trnavy sa vybrala na viacdňový výlet do Plaveckého Mikuláša. Išli sem so zámerom lepšie sa spoznať, spriateliť sa a užiť si prázdniny, aby to neboli prázdne dni. Čítať ďalej »