Strediská


Správy zo všetkých stredísk:


Dievčenská chata: zážitky a kamarátstva na plný plyn

Dievčenská chata: zážitky a kamarátstva na plný plyn

Dubnica nad Váhom |

Tohtoročnú dievčenskú chatovačku sme odštartovali adrenalínovým zážitkom v podobe motokár v Trenčíne. Po tejto aktivite sme sa presunuli na chatu, kde sme sa hneď na zaičiatku venovali športu a to baseballu. Bez žiadneho zranenia a poriadne vybehané sme sa vrátili na chatu, kde sme sa vrhli na opekačku. Tu sa nám naskytla príležitosť na hlbšie rozhovory a lepšie spoznávanie sa navzájom. Čítať ďalej »


Rytieri na hrad!

Rytieri na hrad!

Rožňava |

Znelo priestormi Laury v Rožňave, ktoré sa opäť raz premenili na hradné nádvorie so svojimi tajomstvami a príbehmi. Počas letného prímestského tábora od 10. do 14. júla 2023 sa animátori aj deti (spolu okolo 80 ľudí) stali súčasťou Camelotu. Čítať ďalej »


Mali sme Pobyťák a prežili sme to!

Mali sme Pobyťák a prežili sme to!

Šamorín |

Je to už nejaký ten rôčik, čo v animátoroch nášho strediska začala klíčiť myšlienka na pobytový tábor. Keďže finančná pôda nebola natoľko kamenistá a usilovnosť animátorov bola dostatočne úrodná, vyrástla z myšlienky realizácia pobyťáku. Čítať ďalej »


Cestovanie v čase je možné

Cestovanie v čase je možné

Humenné |

Tohtoročná chatovačka sa niesla v téme KAIROS, čo v preklade znamená Boží čas. Každý deň sme sa preniesli do iného obdobia, v ktorom sme sa museli naučiť žiť a prispôsobiť na rôzne podmienky, ktoré dané obdobie prinášalo. Čítať ďalej »