Strediská


Správy zo všetkých stredísk:


Vybi cup bl. Laury- východ

Vybi cup bl. Laury- východ

Humenné |

Na východnom Slovensku žijú nielen volejbalom. Ponúkame Vám jedinečný turnaj v obľúbenom dievčenskom športe. Jeho ďalší ročník sa uskutoční 28. marca 2015 o 9,00 hod opäť v Humennom. Čítať ďalej »



Príbeh pokračuje

Príbeh pokračuje

Humenné |

Saleziánska rodina spolu s mladými talentami z Humenného a okolia pripravila v nedeľu 8. februára už tradičnú Don Bosco show. Tento ročník bol významný, pretože išlo už o 200-sté výročie narodenia Jána Bosca. V scénkach vystúpili animátori a animátorky, mladí nadšenci a deti, ktorí obohatili svojím hudobným, či zábavným programom preplnenú sálu v Mestskom kultúrnom stredisku v Humennom. Čítať ďalej »



Povedali mladým 3 x „áno“

Povedali mladým 3 x „áno“

Humenné |

Január bohatý mesiac na saleziánske sviatky a podujatia pre mladých, nenechal ani humenské SCVČ a stredisko Laura bez odpovede. Argumenty proti, ktoré boli silným bodom však neovplyvnili dôležité skutočnosti a rozhodnutia, ktoré hovorili v prospech mladých. Čítať ďalej »




Príprava na Vianoce v oratku

Príprava na Vianoce v oratku

Michalovce |

Advent je časom prípravy na príchod Pána, časom prípravy na Vianoce. Sú to sviatky radosti, pohody, pokoja a trávenia času s rodinou. Aby tieto sviatky boli ešte krajšie, saleziáni sa v spolupráci so sestrami FMA a ochotnými mamičkami rozhodli, že počas štyroch adventných nedelí pripravia tvorivé popoludnia. Čítať ďalej »