Strediská


Správy zo všetkých stredísk:




Dostali sme to na papieri

Dostali sme to na papieri

Bratislava - Kremnická |

Kedysi - a na niektorých miestach ešte aj dnes - dostanú pútnici o absolvovaní púte potvrdenie. My sme žiadne nečakali a preto nás o to viac prekvapilo, keď nám zo Šaštína prišiel sympatický pamätný list. Aj teraz v zime si rady spomíname na našu táborovú púť k Sedembolestnej. Čítať ďalej »


Saleziáni žili hudbou

Saleziáni žili hudbou

Michalovce |

Približne 40 mladých ľudí sa rozhodlo 22.11.2014 osláviť sviatok sv.Cecílie tak, ako sa patrí. Teda tradične poriadnou nádielkou hudby v podobe prehliadky kapiel v priestoroch pod kostolom. Čítať ďalej »



Exadresátky v Humennom zostávajú v stredisku

Exadresátky v Humennom zostávajú v stredisku

Humenné |

V SCVČ a stredisku Laura sa každý piatok o 19:00 stretávajú mamky, ktoré sa prostredníctvom tohto stretka môžu odventilovať a užiť si atmosféru príjemného stretnutia, porozprávať sa, navzájom si poradiť, možno sa niečo nové dozvedieť. V piatok 7.11. 2014, sa však stretko mamiek líšilo od tých ostatných, keďže mamky na ňom privítali exadresátky. Čítať ďalej »



Keď fotka mlčí, nech spomienka rozpráva.

Keď fotka mlčí, nech spomienka rozpráva.

Košice |

26.10. 2014 sme oslávili 10 rokov občianskeho združenia Laura- sídlisko KVP. Celé stretnutie sa nieslo v duchu žltej a oranžovej, v príjemnej atmosfére koláčikov a chlebíčkov, ale najmä v ovzduší vďaky všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k vytvoreniu „lauráckej“ rodiny práve v Košiciach na sídlisku KVP. Zaspomínali sme si prostredníctvom fotiek a špeci „news“ s moderátorkami Vejčou a Čítať ďalej »


Oratko mini v Humennom

Oratko mini v Humennom

Humenné |

Je to už skoro mesiac, čo sa v humenskom Scvč a stredisku Laura začala realizovať zaujímavá skúsenosť. Oratko mini každú stredu prináša nové témy, situácie a niekedy aj osoby a obsadenie. Čítať ďalej »