Strediská


Správy zo všetkých stredísk:

Deň detí v Košiciach

Deň detí v Košiciach

Košice |

Vo štvrtok 29.6.2013 , sme si pripomenuli medzinárodný deň detí .Združenie Laura s Mestskou časťou KVP pripravilo bohatý program pre všetky deti . Mohli si zaskákať na trampolíne , šmýkať sa na nafukovacej šmýkačke , mohli si nechať pomaľovať tvár a súťažiť na rôznych disciplínach. Čítať ďalej »


Kreatívne dobro

Kreatívne dobro

Košice |

Viete z čoho sa skladá slovko dobrovoľne? Skladá sa zo slova dobro a voľne. A presne tak 23.5.2014 sme robili voľné dobro. Niečo voľne, začo nežiadame nič a dobro, začo dostaneme veľa. Zapojili sme sa do akcie 72 hodín, pričom nám to 72 hodín vôbec netrvalo. Trvá to až doteraz. Čítať ďalej »



Kúlzlo lásky alebo Oslava MDM

Kúlzlo lásky alebo Oslava MDM

Michalovce |

„Kúzlo lásky.“ Tento názov niesla tohtoročná oslava dňa našich mamiek. Zaujímavosťou však je, že MDM nie je len Medzinárodný deň matiek, ale táto skratka v sebe skrýva meno svätej Márie Dominiky Mazzarellovej, takže oslava patrila aj jej. Čítať ďalej »




Hecni sa so svojím tímom

Hecni sa so svojím tímom

Humenné |

Prvú májovú sobotu sa konal v Humennom už tradičný SMS volejbalový turnaj. Tento krát sa o jeho organizáciu postaral realizačný tím Andrei Tovarňákovej v rámci národného projektu Komprax. Čítať ďalej »


Zveziem sa

Zveziem sa

Banská Bystrica |

Nedeľné poobedie mali deti, rodičia či starí rodičia možnosť prežiť trochu inak. Mladí zo saleziánskeho strediska si pre nich pripravili divadlo s názvom Kolotoč. Čítať ďalej »


Sväté Písmo už poznáme viac

Sväté Písmo už poznáme viac

Banská Bystrica |

Prvý májový víkend sa skupinka odvážnych birmovaniek rozhodla stráviť v prírode, na chate v obci Látky pri Detve. Zúčastnila som sa jej aj ja. V piatok sme sa cez pútavú prezentáciu dostali priamo do Svätej Zeme a podozvedali sme sa čo-to o tomto území. Čítať ďalej »


Kubcup 2014 je za nami

Kubcup 2014 je za nami

Dolný Kubín |

Druhý májový týždeň patrí v Dolnom Kubíne už niekoľko rokov volejbalu. A nebolo to inak ani teraz. Jedenásty ročník turnaja amatérskych družstiev Kubcup, ktorý je usporiadaný po záštitou Laury, združenia mladých sa tento rok konal od 9. do 11. mája. Týmto krásnym loptovým športom počas tohto víkendu žilo približne 350 účastníkov. Čítať ďalej »