Strediská


Správy zo všetkých stredísk:

Spojte sa s nami v modlitbe

Spojte sa s nami v modlitbe

Bratislava - Kremnická |

Pridajte sa k nám! Chceli by sme vyprosiť uzdravenie pre 15-ročnú Aničku G. zo strediska Bratislava - Kremnická. Má veľké bolesti, lekári nevedia určiť diagnózu... O túto milosť chceme prosiť na príhovor Božieho služobníka Titusa Zemana, saleziána, ktorý už za svojho života vykonal veľa dobra pre mladých. Viac o ňom v dokumentárnom filme Prešiel som hranicu alebo na tituszeman.sk. Čítať ďalej »


Humenné je pre nich osem hodín vzdialené

Humenné je pre nich osem hodín vzdialené

Humenné |

Od 23. septembra, kedy sa začal zimný semester, päť animátoriek z humenského saleziánskeho strediska začalo študovať prvý rok na vysokej škole. Miška Zbuňaková, Aďka Tovarňaková, Maťa Vacová, Dominika Kostolníková a Monika Fecenková sa podelili o to, čo bolo zo začiatku pre nich najťažšie a či sa zapojili do saleziánskeho strediska aj v inom meste. Prezradili aj, čo pre nich znamená Humenné teraz. Čítať ďalej »


Humenské dievčatá pomohli pripraviť odpust

Humenské dievčatá pomohli pripraviť odpust

Humenné |

Dňa 15.11. si už po niekoľký krát pripomíname bl. Magdalénu Moranovú, saleziánku, učiteľku a patrónku komunity sestier saleziánok v Humennom. Tentokrát sme sa na oslavu jej sviatku aj pripravili celopoobedným upratovaním scvč a oratka Laura. Čítať ďalej »


Máš pre mňa dobrú správu?

Máš pre mňa dobrú správu?

Šamorín |

Samozrejme: Boh miluje každého človeka akejkoľvek farby či jazyka. A toto už vedia aj všetci tí, ktorí sa zúčastnili v nedeľu 20.10. 2013 Misijného popoludnia v oratku Laura – Šamorín. A bolo nás celkom dosť. Čítať ďalej »




Fotením vidíme svet hlbšie

Fotením vidíme svet hlbšie

Banská Bystrica |

Masmediálna komunikácia hrá v dnešnej spoločnosti dôležitú rolu. V televízii, rádiu, novinách, či na internete sa odohráva tvrdý boj o priestor pre propagáciu a o záujem diváka. V saleziánskych strediskách robíme poctivé a kvalitné akcie fungujúce na báze dobrovoľníctva. A tie si rovnako zaslúžia kvalitnú propagáciu, pomocou ktorej môžeme informovať a oslovovať ľudí. Veď sa cez ne snažíme Čítať ďalej »


Priateľstvom a odvahou proti zrušeniu Laury v Humennom

Priateľstvom a odvahou proti zrušeniu Laury v Humennom

Humenné |

Piatok trinásteho. Niekto si povie, že je to ďalší bežný deň. Iný si v duchu opakuje, že prečo dnes vlastne ráno vstával z postele, keď je takýto hrozný dátum. Pre Scvč a oratko Laura v Humennom to však bol deň otvorený pre všetky dievčatá, ktoré maxistretkom začali nový školský rok. Čítať ďalej »