Strediská


Správy zo všetkých stredísk:


Medzi strunami

Medzi strunami

Šamorín |

"Príďte sa naladiť", takto znel slogan pozvánky na hudobné školenie, ktorým šamorínsku mládež sprevádzala skupina Acharai. Sobotné popoludnie 4. mája patrilo v stredisku Laura hudbe a mladým. Za všetko mohol KUFOR. Čítať ďalej »



Pozývame Ťa na ZOOM!

Pozývame Ťa na ZOOM!

Šamorín |

Stredisko Laura v Šamoríne pozýva všetkých od 14 rokov (zvlášť mladých ľudí) nazrieť do sveta médií s profesionálnymi lektormi z oblastí fotografovania, žurnalistiky a reklamy. Mediálny workshop ZOOM je príležitosťou prakticky sa zdokonaliť vo fotografovaní, dozvedieť sa zákulisie mediálneho sveta a mnoho iného. Čítať ďalej »



Medzi strunami

Medzi strunami

Šamorín |

Hudobníčky , hudobníci, speváci, speváčky, všetci muzikantsky zdatní! Pozývame Vás na hudobný workshop Medzi strunami, ktorý sa uskutoční 4.5.2013 od 14:00 na Záhradníckej 21 v oratku Laura v Šamoríne. Je pre Vás pripravený hudobný program. Príďte sa naladiť na: bicie, gitaru, klávesy a spev. Celým programom a workshopmi nás bude sprevádzať a učiť skupina Acharai. Čítať ďalej »


Humenné roztočilo Laurovicu na narodeniny Laury

Humenné roztočilo Laurovicu na narodeniny Laury

Humenné |

5.4.2013- deň, kedy dievčatá zo strediska FMA oslávili 122. výročie narodenia Laury, patrónky Združenia mladých. A to zrovna v Scvč a stredisku Laura na Lipovej 23, kde mali možnosť zabaviť sa na rôznych stanoviskách pod vedením animátoriek a začínajúcich animátoriek. Čítať ďalej »




Chance to Change

Chance to Change

Šamorín |

Šancu zmeniť sa mali možnosť birmovanci a mladí zo Šamorína 23.03.2013 v predvečer Kvetnej nedele – svetového dňa mladých. Okrem hier, spoznávania sa, hollywoodskeho fotenia ich čakali aj netradiční hostia a duchovná obnova. Celý program sa konal v dome zmien =D – u sestier saleziánok. Čítať ďalej »