Strediská


Správy zo všetkých stredísk:


Neostala ani omrvinka

Neostala ani omrvinka

Bratislava - Kremnická |

Počasie bolo nepriaznivé a cesty zľadovatelé , no dievčatá zo všetkých stretiek sa zišli v domci, aby sa pripravili na veľkolepú slávnosť. Do pečenia a ozdobovania torty sa zapojila Veselá kopa, Crazy sheep, Vlna kritiky a Muchy. Čítať ďalej »


Salonka a la Harfy

Salonka a la Harfy

Trnava |

Na začiatku nového roka sme sa streli v starom zložení. Nocovačka s nádychom Vianoc bola rozletom do nových dní pre dievčatá zo stretka Harfy. Čítať ďalej »




Minula sa cukrová poleva

Minula sa cukrová poleva

Humenné |

Na prvú a tretiu decembrovú nedeľu pripravili sestry saleziánky spolu s animátorkami v rámci činnosti Scvč a strediska Laura adventné popoludnie. Deti sem prichádzali so svojimi rodičmi vytvoriť si vianočných tučniakov, adventné kalendáre, pozdravy či ozdobený vianočný stromček. Čítať ďalej »



Odvaha! vravela si odmala

Odvaha! vravela si odmala

Šamorín |

Tento rok je hlavnou hrdinkou šamorínskeho oratka Main - sv. Mária Dominika Mazzarellová. Decká už s ňou prežili množstvo udalostí z jej detských čias. Main je však v živote našich oratkáčov reálny vzor. Napríklad, všimli sme si, že odkedy Main nakupovala v našom oratkovskom bufete, deti si viac šetria peniaze, alebo kupujú sladkosti aj pre svojich kamarátov. Čítať ďalej »


V dosahovaní animátorskej méty

V dosahovaní animátorskej méty

Trnava |

9.-10.november 2012 neboli takými hocijakými dňami v trnavskom stredisku u saleziánov. Počas týchto dní sa dievčatá, nádejné animátorské duše, stretli, aby spoločne podrástli v dosahovaní animátorskej méty. Čítať ďalej »


 Giga súboj pohlaví

Giga súboj pohlaví

Humenné |

„Saleziánske mládežnícke stredisko uvádza giga súboj pohlaví“ týmito slovami sa začal program pre humenských mladých v sobotu 27. októbra. Čítať ďalej »