Strediská


Správy zo všetkých stredísk:

Miteendance

Miteendance

Michalovce |

Inšpirovaní myšlienkou celoslovenskej súťaže TeenDance aj v našom Michalovskom stredisku v jednu nedeľu explodoval tanec, hudba a zábava. Čítať ďalej »




Keď sa produkuje tvorivá atmosféra

Keď sa produkuje tvorivá atmosféra

Košice |

18.5. 2012 sme naštartovali našich tátošov a odleteli do Letnoviec, kde nás srdečne privítal miestny pán farár v pastoračnom centre. Mali sme strechu nad hlavou, ticho a kľud, takže sme sa mohli s plnými silami pustiť do prípravy letných táborov. Čítať ďalej »


Keď Laura pramení...

Keď Laura pramení...

Košice |

Už druhý raz sa nám podarilo spojiť sa a spoločne budovať vzťahy v krásnej prírode Slovenského raja. Kto? Stretli sme sa aktívni členovia združení Laura a Prameň spolu s rodinami, aby sme utvrdili našu spoluprácu a cez neformálny rozhovor navrhli a pouvažovali o ďalších krokoch našej pôsobnosti na sídlisku KVP. Čítať ďalej »




Žiaden cieľ nie je vysoko

Žiaden cieľ nie je vysoko

Humenné |

Písal sa rok 2012. Celá udalosť, ktorú organizovalo združenie Laura, sa uskutočnila v Humennom, presnejšie na Lipovej 23 ( u sestier FMA) a v telocvičniach Strednej zdravotnej školy a Spojenej cirkevnej školy. Ide o volejbalový turnaj, ktorého priebeh bol zdokumentovaný a zachytený aj na fotografiách. Čítať ďalej »


Oplatí sa mať preukaz Laura

Oplatí sa mať preukaz Laura

Humenné |

Jedno pekné popoludnie sa všetky držiteľky obnovených Laura preukazov v našom stredisku Humennom, stretli na zábavno- oddychovom podujatí. Dôvod bol jednoduchý- stretnutie šetkých členiek združenia Laury a radosť z toho, že do nej každá patrí a môže ju svojím lenstvom obohatiť. Čítať ďalej »


Turnaj vo vybíjanej má svoje víťazky

Turnaj vo vybíjanej má svoje víťazky

Humenné |

Úspešný turnaj Gianny Beretti Mollovej vo vybíjanej sa konal aj tohto roku. Zúčastnilo sa ho 8 družstiev z 5 miest, niekoľko desiatok hravých dievčat a obetavé dobrovoľníčky. Pre východné Slovensko turnaj organizovalo Scvč a stredisko Laura v Humennom už 4. rok. Čítať ďalej »