Strediská


Správy zo všetkých stredísk:

Turnaj vo vybíjanej má svoje víťazky

Turnaj vo vybíjanej má svoje víťazky

Humenné |

Úspešný turnaj Gianny Beretti Mollovej vo vybíjanej sa konal aj tohto roku. Zúčastnilo sa ho 8 družstiev z 5 miest, niekoľko desiatok hravých dievčat a obetavé dobrovoľníčky. Pre východné Slovensko turnaj organizovalo Scvč a stredisko Laura v Humennom už 4. rok. Čítať ďalej »



Dubnici to žilo volejbalom

Dubnici to žilo volejbalom

Dubnica nad Váhom |

Na veľkonočný utorok sa telocvičňa bývalej 2.základnej školy zaplnila mladými športovcami, ktorí chceli využiť posledný prázdninový deň o niečo akčnejšie, ako obvykle. Konal sa tu totiž 6. ročník veľkonočného volejbalového turnaja s názvom Volley Session, ktorý sa v priebehu niekoľkých rokov premenil na medzistrediskový. Čítať ďalej »


Berlin: Portal of good news

Berlin: Portal of good news

Dubnica nad Váhom |

Portál dobrých správ... Dôvody na návštevu hlavného mesta Nemecka môžu byť rôzne. Niektorí sem zavítajú za pamiatkami, iní za kultúrou a dokonca sa nájdu aj jedinci, ktorí by radi zakúsili tunajší nočný život. V prípade Maroša a Emílie z Dubnice nad Váhom ide uvažovať nanajvýš o prvom zo spomenutých lákadiel Berlína. Čítať ďalej »



Rezbári na KubCup-e obhájili titul

Rezbári na KubCup-e obhájili titul

Dolný Kubín |

Už po deviaty raz dolnokubínske saleziánske stredisko privítalo mladých volejbalistov z celého Slovenska. Od 4. – 6. mája sa tridsať tímov od Bratislavy až po Michalovce usilovalo vyhrať putovný pohár Márie Dominiky Mazzarellovej, zakladateľky Dcér Márie Pomocnice, ktoré spolu s dobrovoľníkmi z Laury, združenia mladých, turnaj organizovali. Čítať ďalej »