Humenné




Pribudli nové mediálne tváre

Pribudli nové mediálne tváre

Humenné |

V polovici septembra sa zúčastnili animátorky a dievčatá zo stretka Ovečky na mediálnom víkende u sestier saleziánok. Program piatka a soboty bol rozdelený do piatich blokov. Najskôr sa dievčatá zoznámili s písaním článkov a každá si mohla vyskúšať, ako to prebieha na tlačovke, v nahrávacom štúdiu a postaviť sa aj pred kameru. Čítať ďalej »


Vzhúru do oblak a ešte vyššie

Vzhúru do oblak a ešte vyššie

Humenné |

S novým školským rokom sa začína aj nový rok v SCVČ-ku, s čím je už tradične spojené Maxistretko, ktoré sa tohto roku nieslo v téme „Vzhúru do oblak“. Akciu prišlo podporiť hojné množstvo dievčat, aby si zasúťažili, aby sa zabavili, niektoré kvôli Čvirovi (Už si videla Čvira?) alebo tiež kvôli Mrakovej víle, ktorá si merala dlhú cestu, aby s dievčatami strávila toto požehnané popoludnie. Čítať ďalej »


Veľmi dobre aj organizačne

Veľmi dobre aj organizačne

Humenné |

Konečne prišiel ten deň, na ktorý sa všetky dievčatá tešili - Dvoj:odka. Stretli sme sa vo štvrtok po obede u saleziánov. Zotrvali sme tam istý čas, ktorý sme využili a zmysluplne strávili hrami. Už prvá hra naznačovala, že to bude tvrdý boj, pretože betónovému ihrisku padla prvá obeť, ktorá zanechala krvavú stopu (krvi nebolo až tak veľa, ale predsa tiekla). Čítať ďalej »





Žiaden cieľ nie je vysoko

Žiaden cieľ nie je vysoko

Humenné |

Písal sa rok 2012. Celá udalosť, ktorú organizovalo združenie Laura, sa uskutočnila v Humennom, presnejšie na Lipovej 23 ( u sestier FMA) a v telocvičniach Strednej zdravotnej školy a Spojenej cirkevnej školy. Ide o volejbalový turnaj, ktorého priebeh bol zdokumentovaný a zachytený aj na fotografiách. Čítať ďalej »


Oplatí sa mať preukaz Laura

Oplatí sa mať preukaz Laura

Humenné |

Jedno pekné popoludnie sa všetky držiteľky obnovených Laura preukazov v našom stredisku Humennom, stretli na zábavno- oddychovom podujatí. Dôvod bol jednoduchý- stretnutie šetkých členiek združenia Laury a radosť z toho, že do nej každá patrí a môže ju svojím lenstvom obohatiť. Čítať ďalej »


Turnaj vo vybíjanej má svoje víťazky

Turnaj vo vybíjanej má svoje víťazky

Humenné |

Úspešný turnaj Gianny Beretti Mollovej vo vybíjanej sa konal aj tohto roku. Zúčastnilo sa ho 8 družstiev z 5 miest, niekoľko desiatok hravých dievčat a obetavé dobrovoľníčky. Pre východné Slovensko turnaj organizovalo Scvč a stredisko Laura v Humennom už 4. rok. Čítať ďalej »