Michalovce


FB fanpage


 

Animátorom aktuálne

Michalovce |

V Michalovciach dostali saleziánski animátori ponuku v rámci svojej formácie (Maxistretiek) zúčastniť sa na interaktívnej prednáške na aktuálnu tému: Covid 19: Mojich 7 kľúčov k zvládaniu. Tým, čo pozvanie prijali, sa v sobotu 2.5.2020 cez zoom venovala Dott. Lívia Kvašná PhD. Čítať ďalej »



Ži naplno!

Ži naplno!

Michalovce |

Že jarné prázdniny sa nedajú stráviť zábavne? Omyl... V našom stredisku to od pondelka do stredy žilo vďaka jarnému prímesťáku V HLAVE. Čítať ďalej »


Károvaný Silvester

Károvaný Silvester

Michalovce |

Tak ako každý rok sa u sestier FMA organizuje Silvester pre deti, ani tento nemohol byť výnimkou. Všetko začalo predstavením témy tohtoročného Silvestra, ktorá sa niesla v znamení “kárované.” Všetci sme sa stretli v posledný deň roku 2019 o 15:00. Čítať ďalej »



Aniomil

Aniomil

Michalovce |

Poslednú predvianočnú sobotu, 21. decembra, sestry saleziánky pozvali animátorky na tradičné miestne podujatie ANIOMIL (ANImátorské Osobnosti MIchalovskej Laury), aby im vyjadrili vďaku za celoročnú spoluprácu. Čítať ďalej »



Maxistretko s O2Hou

Maxistretko s O2Hou

Michalovce |

Ôsmy september patril otvoreniu školského roka v michalovskom stredisku Laura. Na tohtoročné Maxistretko zavítali aj tri odvážne, mladé a sväté ženy. Čítať ďalej »


„Urobme svet krajším“

„Urobme svet krajším“

Michalovce |

Ako to už býva zvykom, aj tento rok sa v Michalovciach konal Prázdninový klub. Počas druhého prázdninového týždňa 8.7.-12.7.2019 sme u sestier saleziánok vyrábali, športovali, hrali sa a riadili sa myšlienkou: ,,Urobme svet krajším!“. Čítať ďalej »