Michalovce


FB fanpage


 

Stroskotali sme!

Stroskotali sme!

Michalovce |

Loď. Prístav. Obchod. Dážď. Kapitán. Pustý ostrov. Piráti. Dážď. Výmena surovín. Stavba tábora. Dážď. Prehliadka ostrova. Mapy. Starý šaman. Dážď. Skúška odvahy. Mokré topánky. Blato. Nebezpečná choroba. Morzeovka. Dážď. Generátor stimulátoru virtuálnej reality. Tajná súčiastka. Slnko. Čítať ďalej »


Dobrodružstvo do neznáma

Dobrodružstvo do neznáma

Michalovce |

V sobotu poobede sa začalo dobrodružstvo do neznáma – do krásnej, vetrom ofúkanej a slnkom pohladenej prírody Jasenoviec a tiež do vlastných priepastí, výstup na neobjavené končiare a najmä, cesta do vnútra, kde pokorne a s láskou čakal On, aby sme ho prijali. Čítať ďalej »



Deň M

Deň M

Michalovce |

Tombola, scénky, smiech, hudba, koláče, radosť, krása, tanec, mamky. Ideálne nedeľné popoludnie. :) Čítať ďalej »



,,Ja nie som tučná panda, som najtučnejšia panda.“

,,Ja nie som tučná panda, som najtučnejšia panda.“

Michalovce |

26. februára sa stredisko Laura premenilo na Údolie mieru, kde sa Po, nešikovná, avšak Kung Fu milujúca panda, stala po náročnom výcviku dračím bojovníkom a porazila nepriateľa - Tai Lunga. Celé tri dni mal Po po svojom boku zúrivú päťku vytvorenú zo skupiniek podľa jej odvážnych bojovníkov: Modlivku, Žeriava, Zmiju, Tigricu a Opicu. Čítať ďalej »


Čerstvých 20!

Čerstvých 20!

Michalovce |

Kaplnka bl. Laury Vicuni má svoje jedinečné miesto v srdci Michalovčanov. Je postavená na dvore u sestier Saleziánok už 20 rokov. Čítať ďalej »


Doma u Laury

Doma u Laury

Michalovce |

21. januára sme si spoločne pripomenuli, čo všetko obsahoval Laurin odvážny, obetavý a inšpirujúci život. Animátori ponúkli množstvo aktivít, v ktorých si deti vyskúšali, akými prekážkami Laura prešla, zároveň ako s ňou bol Ten, ktorého milovala a istotne práve teraz miluje v nebi. Čítať ďalej »



Aniomil

Aniomil

Michalovce |

Obdobie Vianoc je spojené s rôznymi tradíciami. Ani naše sestry Saleziánky to tento rok nenechali na náhodu a spolu s animátorkami si už tradične posedeli pri vianočnej večeri, spojenej s rekapituláciou uplynulého roka, ktorú v našom stredisku nazývame Aniomil = animátorske osobnosti michalovskej Laury. Čítať ďalej »