Šamorín



Čosi nám chýba, čosi máme!

Čosi nám chýba, čosi máme!

Šamorín |

Saleziánsky dom bez mladých, je ako pahreba bez uhlíkov. Čosi chýba....čosi chýbalo za posledné dva mesiace. Lenže ak niečo nie je, dá sa hľadať ako to získať. Nedali sme sa ani v našom stredisku: zavrieť a byť bez mladých, bez kontaktov, bez vzťahov, bez ktorých sa nedá existovať, tak to nie!. Čítať ďalej »


Spolu dokážeme viac :)

Spolu dokážeme viac :)

Šamorín |

STREDISKO - ŠAMORÍN - Aj vďaka vašim 2% nám POMÁHATE organizovať PRÍMESTSKÝ TÁBOR, TURNAJE, VÝLETY,... POMÁHATE podporovať DETSKÝ SPEVÁCKY ZBOR SMAJLÍCI, ROZVOJ ANIMÁTOROV,... našu pravidelnú činnosť na týždenných stretkách... a tiež môžete pomôcť k VÝMENE STRECHY NA NAŠOM STREDISKU... ĎAKUJEME :) Čítať ďalej »







Máš pre mňa dobrú správu?

Máš pre mňa dobrú správu?

Šamorín |

Samozrejme: Boh miluje každého človeka akejkoľvek farby či jazyka. A toto už vedia aj všetci tí, ktorí sa zúčastnili v nedeľu 20.10. 2013 Misijného popoludnia v oratku Laura – Šamorín. A bolo nás celkom dosť. Čítať ďalej »


Chatovali s Main

Chatovali s Main

Šamorín |

Prímestský tábor v Šamoríne prežili decká so sv. Máriou Dominikou Mazzarelovou. Tohtoročný tábor sa niesol v téme moderného života sv. Márie Dominiky Mazzarelovej, ktorú volali aj Main. Čítať ďalej »


Výlet za odmenu

Výlet za odmenu

Šamorín |

Členovia detského zboru v Šamoríne sa v sobotu 15.6. vyšantili v krásnom zelenom prostredí bratislavskej Partizánskej lúky. Čítať ďalej »