Čím žijeme


O nás   Príprava   Čím žijeme   Galéria   Podporte nás   Kontakt   2%

 

 


Volanie prérie

Volanie prérie

Vides |

Tohtoročný prímestský tábor v Rožňave sa niesol v indiánskom duchu. Deti celý týždeň pomáhali malému kovbojovi a misionárovi na ceste za kmeňom Šavanov, ktorým mali priniesť kresťanskú vieru. Celý týždeň deti plnili staré indiánske skúšky, za ktoré dostávali tesáky, aby sa v piatok mohli zúčastniť na vodnom boji proti Setejcom, nepriateľskému kmeňu. Čítať ďalej »




Týždeň s Dávidom

Týždeň s Dávidom

Vides |

Od 17. 7. do 21. 7. (teda náš prvý týždeň) sme mali tábor pre deti v Selekcii. Ako aj predchádzajúce dva týždne aj náš celý týždeň sa niesol v znamení osoby Dávida zo Starého zákona. Čítať ďalej »




Skutočne neskutočné Albánsko

Skutočne neskutočné Albánsko

Vides |

32 dní. Ska problem. 3 týždňový tábor. Nerozumiem skutočne ničomu, nuk e di. Sestra Magda. Deti ako deti - alebo deti ako more po albánsky. Malý princ, burina, flauta, výtvarná, slnko. Uj - ako voda, bez ktorej by sme to nezvládli. Ciao baby. Caldo, fresco. Kravy. Si je? Čítať ďalej »


Boh má svoje chodníčky

Boh má svoje chodníčky

Vides |

Naša ukrajinská partia sa po prvom týždni rozlúčila so sestrou Fany, privítala sestru Moniku a po víkende vo Ľvove sa presunula do mestečka Dubno, kde pripravovali v poradí druhý tábor na Ukrajine. Čítať ďalej »


Pirátske dobrodružstvo na Luníku IX.

Pirátske dobrodružstvo na Luníku IX.

Vides |

Pre piatich „videsákov“ sa misijné leto začalo už koncom júna, keď sa presúvali na spoločné miesto: Košice - Luník IX. Svoj čas venovali rómskym deťom, ktoré sú rovnako hravé, živé či akčné pri aktivitách ako tie deti, ktoré poznáme v našich strediskách. Tieto deti boli o čosi viac prítulnejšie a odvážnejšie. Čítať ďalej »