Archív


Volejbal spojil Slovensko

Volejbal spojil Slovensko

Dolný Kubín |

Už po trinástykrát a stále s očakávaniami a nadšením ako pri prvom KubCup turnaji vôbec, sa v prvomájový víkend Dolný Kubín zaplnil volejbalistami. Od Michaloviec až po Bratislavu a od pätnásťročných až po vitálnych päťdesiatnikov sa v duchu fair-play hrali zápasy celý víkend. Šesť športových hál zaplnilo okolo 300 hráčov. Čítať ďalej »




Pomôžte našim misijným dobrovoľníkom pomáhať!

Pomôžte našim misijným dobrovoľníkom pomáhať!

Vides |

Podporujeme mladých a usilujeme sa rozvíjať ich dary a talenty. Váš dar nám umožní vytvárať priestor pre prípravu a prácu mladých dobrovoľníkov, ktorí sa rozhodli darovať kúsok seba, svojích darov, talentov a času pre dobro mladých a detí na letných táboroch doma i v zahraničí. Čítať ďalej »


Medaily ostali aj doma

Medaily ostali aj doma

Športový tím |

Dve zlaté a jedna strieborná medaila ostávajú na Slovensku! V oboch kategóriách, staršie aj mladšie dievčatá vo futsale, si zlato vybojovali práve dievčatá zo Slovenska. Chlapci si v kategórii starších zahrali podobne finálový zápas, v ňom podľahli Chorvátsku a získali tak pre Slovensko striebornú medailu. Čítať ďalej »


GPS - duchovné cvičenia

GPS - duchovné cvičenia

správa |

GPS tím opäť pozýva dievčatá vo veku 17 až 24 rokov na GPS duchovné cvičenia. Tentokrát na Spiš do pekného prostredia dediny Bijacovce v termíne 15.-19.6.2016. Čítať ďalej »


Týždeň modlitieb mladých za mladých

Týždeň modlitieb mladých za mladých

správa |

Počas týždňa od 15. do 22. mája 2016 bude prebiehať na celom Slovensku podujatie s názvom Týždeň modlitieb mladých za mladých pripravované Radou pre mládež a univerzity KBS v spolupráci s Komisiou pre mládež Spišskej diecézy. Čítať ďalej »


Registrácia na SDM do konca mája!

Registrácia na SDM do konca mája!

správa |

Kto ju spustil? Rada pre mládež a univerzity Konferencie biskupov Slovenska (KBS) a Kanet, n.o. v spolupráci so slovenskými diecézami, rehoľami a mládežníckymi organizáciami na celom Slovensku, medzi ktoré patrí aj naša Laura! Čítať ďalej »



Volley session v Dubnici nad Váhom

Volley session v Dubnici nad Váhom

Dubnica nad Váhom |

Na veľkonočný utorok povedali mladí svoje ÁNO volejbalu. Mládežnícka organizácia Laura, združenie mladých, zorganizovala v Dubnici nad Váhom tradičný volejbalový turnaj pod názvom Volley session. 6 tímov hralo v 2 skupinách. Okrem domácich mladých nechýbali ani tímy z Námestova a Nemšovej. Čítať ďalej »